Tıbbi sekreterlik okunur mu?

yusuf7700

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
44
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tıbbi sekreterlikte bu sene 35.000 alım olacakmış 2025 de tıbbı sekreterlik ihtiyacı karşılanmış olacakmış.
Ben bu sene 2024 YKS tercihinde yazsam gitsem üniversiteye 2026'nın sonunda mezun olmuş oluyorum sizce o zamana tekrar alım olur mu ya da 2 sene beklesem her türlü bir atama olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla alım oldu bundan sonra da çok olmaz diye düşünüyorum, kaldı ki 2 sene sonra mezun olduğunuzda durumu ne olur bilemedim, onun dışında tıbbi sekreterlik SHMYO bünyesinde okutulan bir bölüm benim üniversitemde, SHMYO ile ilgili sorun varsa cevaplayabilirim.
 
Tıbbı sekreterliği kimse yazmıyordu, devlet bir anda alım yaptı herkes okumaya başladı. Tekrar alım olur mu, olursa ne kadar olur gibi sorular şüpheci.
 
Katılıyorum açık öğretim de olan bölümleri örgün okumak pek mantıklı değil.

Ayrıca bu bölümün devlete atanmak hariç hiçbir olayı yok. Atandıktan sonra da 2 haftada işi kavrarsın zaten. Yani derse gidip kendini geliştireceğin bir olay yok ki örgün okuyasın. Mesela aşçılığında hem örgünü hem açığı var ama onun mantıken örgün okunması gerek.
 
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizce Tıbbı Sekreterlik yerine hangi bölüme tercih yapabilirim önerileriniz varsa bana iletirseniz çok sevinirim.
 

Geri
Yukarı