Tıklamadığım linkten bilgisayara virüs girebilir mi?

• Konuyu başlatan kh4nnn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.124
Ne demek hocam. Ayrıca linki kendi elimle girince direkt olarak "Twitch"'e yönlendirdi beni. Yani link temiz.
Hocam bu arada görsele tekrar baktığımda fark ettim de, sizi de yönlendirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın gidip bakın demiyorum :D Ama bana gönderilen linkte linkin ilk kısmındaki twitch yazısında i yok, küçük L ya da büyük ı var sanırım.

Hocam bu arada görsele tekrar baktığımda fark ettim de, sizi de yönlendirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın gidip bakın demiyorum :D Ama bana gönderilen linkte linkin ilk kısmındaki twitch yazısında i yok, küçük L ya da büyük ı var sanırım.
Gidip kontrol etmeyin, fakat link güvenli değil sanırım.

Gidip kontrol etmeyin, fakat link güvenli değil sanırım.
Dur merak ettim.

@kh4nnn Hocam CS:GO için ücretsiz item verdiğini vaat eden bir site çıktı. Çok detaylı bakmadım ama linkin yanında verilen kodu girdiğinizde sizin Steam hesabınıza item vereceğini söylüyor. Hesap çalmak için yapılan bir site anlaşılan.

Hiç işim olmaz öyle sitelerle. Ekran görüntüsünü de, Twitch'den gelen DM'i de silip yoluma bakayım en iyisi. Sizi de cesaretinizden dolayı kutluyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı