TikTok kapatılmalı

Eğer toplum aşırı saçma hareketler yapıyorsa birinci onun başcısı kimse onunla iletişime geçilmeli yani TikTok kapanırsa insanlar adam olur.
Sosyalde ilk defa birine haykırma emojisi attım. 1.'si "eyer" 2.si ise TikTok veya herhangi bir uygulama kapatılınca, ülkede o kesimlerin düzelebileceğini düşünüyor. Türkiye'de yaşadığımızı ya bilmiyor yada ülkeyi bilmiyor.
 
Eyer toplum aşırı saçma hareketler yapıyorsa birinci onun başcısı kimse onunla iletişime geçilmeli yani TikTok kapanırsa insanlar adam olur.
Aynen Kanka kesinlikle tiktok kapatılırsa o saçma sapan hareketler yapan insanlara bir anda vahiy inecek ve kesinlikle adam olacaklar %100.
 
Bu arada Türkiye konumunda bu kadar saçma salak içerikler var. Zaten uygulamada beğendiğiniz, izlediğiniz içeriklere göre ana sayfanız (keşfetiniz) şekilleniyor. Clash Royale oynayan adama Cellat fanının babasına yaptığı özel kolaj videosu çıkmıyor. Diğer ülkelerde uygulama çok güzel bir şekilde kullanılıyor. Eskiden çok vardı diye hatırlıyorum. Artık azaldı gibimsi.

Türkiye'de aksina saçmalık artıyor TikTok'da.
 
TikTok gerçekten son zamanlarda can sıkmaya başladı. TikTok'a girdim dün ve insanlar artık aşırı deli oluyorlar TikTok yüzünden.

Niye? Siz istiyorsunuz diye mi? O zaman başkası da yarın Twitter'ı farklı bulur onun kapatılmasını ister, bir başkası da Technopat'ın. Beğenmiyorsanız indirmezsiniz bu kadar basit, kapatmak faşistliktir, özgürlüklerinizi koruyun.
 
Twitter şeye dönmüş. Neyse yazmıyım. Diziler zehirliyor milleti. Ahir zamanda ne beklersin ki. Özgürlükler bir yere kadar. Millete zarar vermeye başlamışsa el atarsın. Öbür insanın hakkında özgürlük biter. Kedilerde özgür ama diğerinin alanına girmeye başlamışsa diğer kedi el atar hemen.
 
Twitter şeye dönmüş. Neyse yazmıyım. Diziler zehirliyor milleti. Ahir zamanda ne beklersin ki. Özgürlükler bir yere kadar. Millete zarar vermeye başlamışsa el atarsın. Öbür insanın hakkında özgürlük biter. Kedilerde özgür ama diğerinin alanına girmeye başlamışsa diğer kedi el atar hemen.
İzlemeyin, girmeyin? Siz rahatsızsınız diye yasaklayacak mıyız? Dünyada nerelerde görülüyor bakalım bu çağ dışı kararın örnekleri. Hiçbir kısıtlamaya boyun eğmemeli halk, bir yerden başlarsa durmaz çünkü kendini bu güçte görenler.
 
Bu uygulamayı bende kullanıyorum biliyorsunuz artık girdiğiniz ve tıkladığınız videoları önünüze getiren bir sistem var siz araba derseniz google bunu algılıyor ve arabalar ile ilgili reklamları önünüze getiriyor aynı şey bu tarz programlar içinde geçerli ben kendimden örnek veriyorum benim tiktok hesabımda komik videolar yapım teknoloji ve mucitlik ile ilgili videolar önüme geliyor sevmediğim bir video olursa uzun tıklıyorum ve bir daha benzer videoları gösterme diyorum.
Bu şekilde kullanırsanız sizi sıkmaz ve gayet zevkli bir uygulama olur. Zevkinize göre şekillendirmelisiniz ne kadar çok yapay zeka var olsada sizin zevklerinizin ne olduğunu hemen anlamaz göstermeniz lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı