TikTok kullanıyor musunuz?

Şu şekilde kullanıyorum, tavsiye ederim okuyun: Üyelik açtım ve karşıma çıkan tüm Türkçe içerikleri, tüm dans eden kadınları ve saçma bulduğum videoları "bir daha gösterme" yaptım. 1 gün kadar sürdü ama sonrasında Tiktok algoritması baya iyi çalışıyor sanırım, tamamen yabancı içerik görünmeye başladı hesabımda. 1 tane bile Türkçe içerik çıkmıyor artık karşıma, saçma dans eden kadınları da gösterme dediğim için onlar da çıkmıyor. Eğlenceli Vine tarzı komik veya yaratıcı içerikler görüyorum. Çok nadir birkaç günde bir karşıma Türkçe içerik çıkıyor, anında reddediyorum uzun süre çıkmıyor. Güzel bir sosyal medya uygulaması şu an benim için.

Tiktok asla indirmem deyip Instagram Reels'te saatlerce video izleyen tipler türedi bir de. Instagram Reels Tiktok'un en kötü içeriklerinin paylaşıldığı mecra gibi bir şey olmuş ama insanlar farkında değil, ıyy Tiktok deyip tüm Tiktok videolarını orada izliyorlar ve benim gibi filtreleme şansları da yok. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı