TikTok kullanıyor musunuz?

Ben kullandım ve benim zevkime göre keşfetim zenginleşti. Yani utanç verici kişiler çıkmamaya başladı ama artık kullanmıyorum çünkü çok kanser kitlesi. %1'lik kitlesi iyi ve mizaha sahip sadece. Eğer kullananları saymazsam İnstagram'dan daha kullanışlı. Uygulama olarak daha kullanışlı. Keşke kullanan kişiler hiç kullanmasaydı da güzel bir uygulama haline gelebilseydi.

Merak ettiğim için bir kere yükledim ve bir sürü güzel kızın olmasıyla hipnoza kapılmıştım. Bir şekilde silmeyi başarıp bir daha yüklemedim.

Kullanmıyorum. Ama seviyorum, çünkü bazı MC parkur videoları güzel duruyor, ama, Tiktok hesabı açmıyorum, youtubedan izliyorum:)😎

Aslında (Youtube ve technopat sayılmaz sanırım), hiç bir sosyal medya kulllanmıyorum.
Facebook hesap var, ama girmiyorum, sadece yayınlar için. İG'da sadece kazanamadığım çekiliş(ler) için:)

Ama @Ciusance hocama çok teşekkür ediyorum:). Sayesinde ilk kez bir çekiliş kazandım!

Kullanmıyorum. Ama seviyorum, çünkü bazı MC parkur videoları güzel duruyor, ama, Tiktok hesabı açmıyorum, youtubedan izliyorum:)😎

Aslında (Youtube ve technopat sayılmaz sanırım), hiç bir sosyal medya kulllanmıyorum.
Facebook hesap var, ama girmiyorum, sadece yayınlar için. İG'da sadece kazanamadığım çekiliş(ler) için:)

Ama @Ciusance hocama çok teşekkür ediyorum:). Sayesinde ilk kez bir çekiliş kazandım!
Ben teşekkür ederim, sağ olun var olun. :)

@Tek7HackDedi gereksiz kahkaha emojilerinizin sebebi nedir?

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum, ekleyebilirsin. Yalnız keşke insanları kullandıkları sosyal medya platformuna göre direkt yargılamadan önce imla kurallarına uyarak yazı yazsaydın, düzeltmek zorunda kaldım.

Aslında yazmaya gerek yoktu ama neyse sizde kullandığınıza göre büyük ihtimalle biliyorsunuz havalı olaylar hareketler yemektir bilmem nedir dışındaki birçok içerik üreticisi sadece saçmalıyor aptalca içerik çıkarıyor bu veletler sadece bağırıp çağırarak 10000'ler kazanıyor para üstüne para babamın soğukta çalışıp beni eğittiği paraya acıyorum kaba konuşmak istemem ama geri zekalı aptal kitleyi ortaya çıkardı TikTok bu mal sürüleri bu velet sürüleri neyse küfürsüz bir cümle yazamayacağım için bir şey demiyorum ve seni kara listeye alıyorum. Siyasette bile çok gereksiz kavgalara karşıyımdır ama TikTok çeken ya da izleyen hiçbir kişi benim gözümde yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı