TikTok kullanıyor musunuz?

TikTok hiç kullanmadım, hiç bir zaman hesabım olmadı. TikTok yüzünden arkadaş ilişkimi bile kestim.

Geçenlerde başıma gelen ufak bir olayı anlatayım. Her zaman traş olduğum bir berber arkadaşım var. Bu arkadaş yanına suriyeli çalışan birisini aldı. Suriyeli arkadaş laftan sözden anlamayan, aklı fikri nargilede olan bir tip. 10 kelime konuşsa " Ne diyor bu mal?" diyip ağzını burnunu kırarsınız öyle bir tip.

Telefonunda bir problem vardı bir bakayım dedim. Uygulamaları gezerken TikTok uygulamasını gördüm "Hayırdır bu ne ?" dedim gülerek
"Abi benim 100.000 takipçim var" dedi dalga geçer gibi. İnanmadım "Aç bakalım görelim" dedim.
Açtı harbiden söylediği rakam kadar takipçisi vardı. Yanımda canlı yayın açtı tipler hep 13 14 yaşında türk kızlarıydı. Şok oldum ve okkalı bir küfür edip çocuğun yanından ayrıldım.

TikTok kullanan insanlara lafım yok ama kitlesi gerçekten çok kötü.

Tiktok kullanmaya ne gerek var instagram kullanıyorsanız zaten tiktok videoları karşınıza çıkıyor. Sürekli spam diye bildirdigim için instagramdan ban yedim.

TikTok kullanmasam da maalesef ki diğer sosyal medya platformlarında, TikTok videoları ile karşılaşıyoruz. Benim üzüldüğüm nokta şu ki, geçen gün İnstagram'da gördüm. TikTok'ta 40 50 yaşında ki amca ve teyzelerimizin, canlı yayın açıp yaşı küçük çocuklardan hediye istemeleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı