TikTok laneti

Ben kullanıyorum bence çok güzel. Arkadaşlar siz böyle güzel bir uygulamayı kullanmadığınız için ben de size üzülüyorum. Bir tane adam var sürekli dövüş hareketleri yapıyor onu çok seviyorum. Gülmeye devam edin benlik bir problem yok yükleyin de bakın ne kadar güzel olduğuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar dert ettikçe daha da gündem yapıyorsunuz bence. Kullanmıyorum, kullanılması taraftarı değilim ama kullanana neden sürekli laf edeyim? Garip bir ortam işte.

Kullanana saygı duyarım yabancı içerikleri iyi ama bizim ülkemizde ne yazık ki kullanan herkes mafya oluyor arkadaş o kadar saçma içerikler var ki...

Kullanana saygı duyarım yabancı içerikleri iyi ama bizim ülkemizde ne yazık ki kullanan herkes mafya oluyor arkadaş o kadar saçma içerikler var ki...
Bunun için kapatılması gerekmiyor. Yasaklar yaakları doğurur. Herkes aynı ilgi alanlarına sahip değil. İçerikler berbat, sadece zaman kaybı ama sürekli yasaklansın demek saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı