Tilt eden sınıf

Önceki konulardan birisi tilt eden insan tipiydi, şimdiki ise tilt eden sınıf. Hiç sizin sınıfınızda hocaya ne yapayım diyen beyin yoksulu erkek tipi var mıdır veya sınıfta espriyi bozan ve laf sokmaya çalışan kız tipi var mıdır? Bende var ve bu kendimi çok olgun hissettiriyor. Geçen gün playboi carti dinliyordum, arkadaşıma "kanka bak sana bu şarkıyı ve sanatçıyı öneririm" dedim, o da ardından "isminde tuhaf tuhaf şeyler geçiyor, ben bunu dinlemem" dedi ve yanındaki kız da bana öylece baktı, sanki rezil bir şarkı anlayışım varmış gibi ve bu sadece bir tane örnek. Sizinkiler nasıl?

Normal sayılır, yine ben de müzik zevkimden arada linç benzerimsi bir şey yiyebiliyorum ama benim için susturması çok kolay :)

Sınıfta sadece 2 Metalci var. Biri benim. Diğerleri genelde ya T-Rap ya da işte Duman, Mor ve Ötesi benzeri grupları dinliyor. Maneskin fangirllerini eline sütü verip evine yollayan benim onları da susturmam çok zor değil :D

Sorun şu sınıfım 7.sınıf, arkadaş bol işte sorun orada arkadaşın bol olunca kimin mantıklı kimin mantıksız olduğunu analiz edemiyorsun. Bir tane özel arkadaşım vardı ben 5.sınıftayken okulumdan ayrılmıştım başka okuldan Online eğitimden devam ediyordum ama o hala benimle DC'de takılıyordu buyüzden onla aram iyi
ve şu an eski okuluma geri döndüm buyüzden aramız iyi.
onun dışında diğer arkadaşlarım bazen bana karşı bozuluyor bazen iyileşiyor anlamadım ama işte o arkadaşım şu an tek asıl arkadaşım. Sınıfta en gıcık olduğum şeyde mizah seviyesi hiç bana uygun değil. Örneğin adama komik değil diye zort diyorum adam git yanımdan velet diyor oysaki yaşıtız. Evet bu bu benim en kötü özelliğim hep mizahlarda komik olmayan mizahlardan hoşlanırım ama emin olun sınıfın mizah seviyesi "amungus, zort, sus, zurna" gibi kelimelerden daha aşağı seviyede.

Felsefe dersinde soru sormama karşı "Neden bu kadar çok soru soruyorsun?" diyen bir kız vardı. Bugün kendisini pencerenin önünde TikTok çekerken görmüştüm. Dün de erkek arkadaşından ayrıldığı için ağlıyordu sulak gözlerle. Hayat bizim için çok zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı