waltmeisterrr
Megapat
Doktorların şiddet görmesi meselesi ne yazık ki devletin suçu bu tarz olaylara müdahele edip prosedür uygulamadığı için. Mühendislikte de efor var tabii ben sadece tıpa kıyasla fazla olmadığını belirttim.Yani doktorluk kutsal bir meslek gibi görülüyor ama nereden baksan her gün şiddete maruz kalan doktorlar görüyoruz kutsal olan meslek de böyle sorunlarla karşılaşmayız haksız mıyım hocam ? Ama bir işi para için bakmıyorum çünkü uzun vade de paranın beni kurtarmayacağını biliyorum mühendislikte de efor sarf ediyoruz önceki mesajlarda belirttiğim gibi bir tane tanıdığım Almanya menşeli Mercedes'in firmasında çalışıyor geceye kadar çalıştırıyorlarmış.Bir de hocam son olarak sormak istiyorum 100.000 lira maaşla işe başlayan mezun bana pek inandırıcı gelmiyor.Bana biraz o konuda bilgi verir misiniz?
Gizlilik gereği detaylardan bahsedemem ancak büyük bir holdingten iş teklifi aldı üniversitenin referansı sayesinde. Kendisini de oldum olası kendisini eğitimine adamış bir insandı zaten zamanında Almanya'ya gidecekti ancak covid meselesiyle iptal oldu o zamandan kalan Almanca bilgisi onu en ilerilere attı şimdi de Fransızca öğreniyor şirket aracılığıyla ki çok dilli olan bir insanı kimse kaybetmek istemez o maaşı alması normal.