Mezun senem sinava 6 ay var netlerim dusuk ikinci mezunlugu kaldiramam ama yuzde elli burs tip okuyabilirim veya dis hekimligi ama el becerim yok. Maddi durumumuz 3 4 tane evimiz 1 arabamiz var ama babami kaybettim. Tiptan baska bolum istemiyorum sizce mantikli mi?
Mezun senem sinava 6 ay var netlerim dusuk ikinci mezunlugu kaldiramam ama yuzde elli burs tip okuyabilirim veya dis hekimligi ama el becerim yok. Maddi durumumuz 3 4 tane evimiz 1 arabamiz var ama babami kaybettim. Tiptan baska bolum istemiyorum sizce mantikli mi?
Kanka bunu şu anda düşünmen sağlıklı olmaz, şimdi evi satarım en kötü diye düşünürsün rehavete girer ilk 50k yapamazsın tıp da okuyamazsın. Bu yüzden bunları düşünmeden elimden gelenin en iyisini yapmalıyım kafasında bir mentaliteye girmen gerekiyor. Temmuz'da bakarsın bu işlere.
Başınız sağ olsun. 1 Kez daha mezun senesi çekilmez, imkanınız varsa gidin. Ancak önümüzdeki 6 yılda bu parayı düzenli ödeyebilir misiniz? bunları düşünün. Fiyatlar malum ortada.
Asla mantıklı değil. Zaten pasif geliriniz var, zamanın bol, istersen 1 sene daha mezuna kalırsın istersen 5 sene daha, o evlerden gelen para zaten seni destekler, çalışırsın kazanıp gidersin.
Hazırda bir işin yokken elindekileri vermek hiç mantıklı bir seçenek değil.
Başınız sağ olsun. 1 Kez daha mezun senesi çekilmez, imkanınız varsa gidin. Ancak önümüzdeki 6 yılda bu parayı düzenli ödeyebilir misiniz? bunları düşünün. Fiyatlar malum ortada.