Tiroid ilaçları kilo verdirir mi?

Last Trials

Decapat
Daha fazla  
Levotiron gibi tiroid ilaçları kilo verdirir mi? Ne kadar verdirir? Ya da nasıl verdirir?
(Klişe olarak "ilaç kullanma zararlı, spor diyet yap" falan yazmazsanız sevinirim sadece soruya cevap vermeye özen gösterin teşekkürler.)

Eğer kilo vermek için kullanacaksan böyle bir şey yapma. O ilaçlar hormon ilacı. Yan etki olarak ya kilo verdirir ya da aldırır. Hangisi olacağını bilemezsin. Hem halam hem annem kullanıyor. Halama kilo verdiriyor ama anneme aldırıyor.

Eğer kilo vermek için kullanacaksan böyle bir şey yapma. O ilaçlar hormon ilacı. Yan etki olarak ya kilo verdirir ya da aldırır. Hangisi olacağını bilemezsin. Hem halam hem annem kullanıyor. Halama kilo verdiriyor ama anneme aldırıyor.

Ya kedi yapma işte ya ne demek anneme aldırıyor ya nasıl aldırır tiroid ilacı değil kullandığı başka ilaç aldırıyordur yanlışın var.

Mantıken verdirir. Eğer tiroit hormonu artarsa metabolizma hızlanır. Bu da kalori ihtiyacını artırır, depoları eritir. Ama 10 kat inmek için pencereden atlamakla aynı mantığa sahip reçetesiz hormon ilacı kullanımı.

Neden pencereden atlamak gibi açıklar mısınız?

Ciddiyim yahu.
Arkadaş sana sebepsiz yere ilaç kullanma diyor yani.

Ciddi değilsin demedim ama bu ilaç %99 kilo aldırmaz yahu hızlandırıyor çünkü tiroidi falan
Ben sebepsiz yere kullanmıyorum lazım olduğu zaman kullanmak için sordum kilo vermeye ihtiyaç duyduğum zaman.

Troitlerin duruma bağlı troitler bazen hızlı bazen yavaş çalışıyor ona göre ilaç verildiği için troitin durumuna göre veya ilaca göre değişir kullandıktan sonra belli olur.

Fakat troit hastası değilseniz kesinlikle başka amaç için kullanmayın.

Neden pencereden atlamak gibi açıklar mısınız?
Çünkü pencereden atlamak da merdivenden inmek de aynı yere çıkar. Ama pencereden atlamak daha hızlıdır ve daha zararlıdır. Doğal yollarla kilo vermek yerine hormon ilacı kullanmak da aynı mantık.

Troitlerin duruma bağlı troitler bazen hızlı bazen yavaş çalışıyor ona göre ilaç verildiği için troitin durumuna göre veya ilaca göre değişir kullandıktan sonra belli olur.

Benim belirttiğim ilaç yavaş çalışan tirodidi hızlandırmak için yani kilo verme ihtimali yüksek olan ilaç.

Ciddi değilsin demedim ama bu ilaç %99 kilo aldırmaz yahu hızlandırıyor çünkü tiroidi falan
Ben sebepsiz yere kullanmıyorum lazım olduğu zaman kullanmak için sordum kilo vermeye ihtiyaç duyduğum zaman.

Şu zayıflama shakelerinden içenlerle dalga geçiyordum ama daha beteri varmış. Zayıflamak için hormonlarını bozmaya değer mi cidden

Benim belirttiğim ilaç yavaş çalışan tirodidi hızlandırmak için yani kilo verme ihtimali yüksek olan ilaç.
Sen dahiliyeye gitsen ve bu şekilde derdini anlatsan. Sence sana o ilacı verir mi?
Eğer az çalışıyorsa zaten doktor verir git kan testi yaptır öyle kullan ihtiyacın yoksa kullanma lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı