Titan X Sistem Toplama

Mert Can Ayhan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Heyecanlıyım moderatör arkadaşlarım, lütfen cezaları vericekseniz kısa süre verin. :redface::melek:Heyecandan yazmak zor oluyor.
Şimdi ben imzadaki sistemi toplayacağım, fakat çok fazla sorum var. :matrix:
1. Ben Windows almadım eski laptopumdaki ürün kodunu kullanarak yeni bilgisayara geçirebilir miyim?
2. Kasa Cm Mastercase pro 5, anakart X99a gaming 7 ve psu olarak Xfx 1050w kullanacağım. Kablolamadan korkuyorum neyi nereye takıcağımı tam nerden bulabirim ? İnternet sitesi, kitapçık vs.
3. Windows'u hdd'ye kursam sonra da ssd alınca Windows'u ssd'ye alabilir miyim?
4. Ups almayı planlıyorum 1050w için kaç v almalıyım?
5. Ben monitör değil de 240hz full hd küçük tvmi kullanmak istiyorum. Tv'deki hoparlörden nasıl yararlanırım?
6. Pc'ye kırmızı şerit led koymak istiyorum, direk Koçtaş'dan falan bulursam takabilir miyim?
Şimdilik kafama takılanlar bunlar hatalarımı mazur görün lütfen. Çok soru sorduğum için hepinizden özür dilerim. :oops:

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bazı laptoplarda lisans anakarta gömülü olarak geliyor. Ürün kodu varsa olabilir fakat tam emin değilim.

2- Technopat' ın 2-3 tane sistem toplama videosunu izleyerek kablolamayı yapabilirsiniz. Zaten yanlış takma şansınız yok soketler hepsinde farklı

3- Harddisk klonlama programları var ( Casper 8.0 vs.). Bu programlarla rahatça sistemi SSD 'ye kopyalayabilirsiniz.

6- Sanırım led takmak için molex üzerinden 2 kablo çekiyorsunuz ve lede takıyorsunuz. Youtube üzerinde yüzlerce video var oradan bakabilirsiniz.

Teşekkürler. Moderatör'e sesleniyorum, sanada çok teşekkürler ceza'yı abartmadığın için çok saol. :) Konuyu mecbur up'lıyorum diğer iki soru için.

Yanlış anlama dostum. Titan X sistem toplayan biri genelde bu tarz soruları sorma ihtiyacı duymaz. Ve çok sık rastlanmaz. Yani bir yıl içinde burada bu tarz sistem toplayan sayısı 1-2 iken, hayali olan 20 konu var. Arada kaynıyor gerçekten alanlar. Mesela @er36po. İlk Titan X sistem dediğinde olan tepkilerini görünce az gülmemiştim. :)

Yanlış anlama dostum. Titan X sistem toplayan biri genelde bu tarz soruları sorma ihtiyacı duymaz. Ve çok sık rastlanmaz. Yani bir yıl içinde burada bu tarz sistem toplayan sayısı 1-2 iken, hayali olan 20 konu var. Arada kaynıyor gerçekten alanlar. Mesela @er36po. İlk Titan X sistem dediğinde olan tepkilerini görünce az gülmemiştim. :)
Sorduğum soruların az çok cevaplarını bilsemde yinede sormak istedim. :)

Bu arada bende 980Ti sistem topluyordum. 1 Ocak'da kuzenim gelcek o bana titan x getiricek, hatta satın aldı bile. :) ( Kendisi Amerika'da yaşıyor. )

@araltan adlı arkadaşın yeni açtığı konuya göre benim ki daha gerçekçi. :ROFL::ROFL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı