Ben daha önce Max Payne almaya çalıştım buna benzer bir yanıt verdiler.
Voidu ve Gamebiletten alma durumunda kaldım Max Payne 1 ve 2'yi. Şu an Oynasana'da var.
Mafia 2'nin o kadar uygun olduğu başka bir yer yok sanırsam. Diğerleri yeni fiyattan en az 75-80TL'den satıyorlar anladığım kadarıyla. Steam için.Ben daha önce Max Payne almaya çalıştım buna benzer bir yanıt verdiler.
Voidu ve Gamebiletten alma durumunda kaldım Max Payne 1 ve 2'yi. Şu an Oynasana'da var.
Mafia 2'nin o kadar uygun olduğu başka bir yer yok sanırsam. Diğerleri yeni fiyattan en az 75-80TL'den satıyorlar anladığım kadarıyla. Steam için.
Kartta para olsa ben de satın almayı deneyeceğim, hatayı nerede verdi, kart bilgilerini vs girdikten sorna mı önce mi ? Benim hesabım eski belki ben satın alabilirim.Mafia 2'nin o kadar uygun olduğu başka bir yer yok sanırsam. Diğerleri yeni fiyattan en az 75-80TL'den satıyorlar anladığım kadarıyla. Steam için.
Mafia trilogy Humble Bundle indirimi ₺ 112.20
Humble Bundle'dan 112, 20TL'den satılıyor. Epic Games'de 149, 60TL. Sanıyorum ki Steam keyi verecek. Daha önce alışveriş yapmadığım bir site ancak bu forum da dahil pek çok forumda güvenilir olduğu söyleniyor. Bilgilerinize arkadaşlar. Not: İndirimin 6.30 saat süresi kalmış...www.technopat.net
Yok hocam sepete ekledim ödemeye geç der demez verdi. Eğer ki alabilirseniz ben parayı atayım bana da alın olur mu?Kartta para olsa ben de satın almayı deneyeceğim, hatayı nerede verdi, kart bilgilerini vs girdikten sorna mı önce mi ? Benim hesabım eski belki ben satın alabilirim.
Aslında uygun ama 1.oyun classic olarak var sadece 2. oyunu istiyorum.Mafia trilogy Humble Bundle indirimi ₺ 112.20
Humble Bundle'dan 112, 20TL'den satılıyor. Epic Games'de 149, 60TL. Sanıyorum ki Steam keyi verecek. Daha önce alışveriş yapmadığım bir site ancak bu forum da dahil pek çok forumda güvenilir olduğu söyleniyor. Bilgilerinize arkadaşlar. Not: İndirimin 6.30 saat süresi kalmış...www.technopat.net
![]()
Buy Mafia: Trilogy from the Humble Store
Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/ Mafia: Definitive EditionRe-made from the ground up, rise through the ranks of the mafia during the Prohibition-era. After an inadvertent brush with the mob, Tommy...www.humblebundle.com
2 Tane alınmıyor sanırım, kart bilgilerini girme yeri geldi karşıma istersem girebiliyorum şimdi bankaya gidip para atayım sanal karta deneyeyim dönerim size.Yok hocam sepete ekledim ödemeye geç der demez verdi. Eğer ki alabilirseniz ben parayı atayım bana da alın olur mu?
Aslında uygun ama 1.oyun classic olarak var sadece 2. oyunu istiyorum.
Güvenilir. Geçenlerde 30TL'di Jedi Fallen Order. Onlar da 15TL yukarısında satıyor belli ki. Alın sorun olmaz.durmaplay.com güvenilir bir site mi?
Jedi Fallen Order 45TL, steam üzerinde ise 300TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.