Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba TLauncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir?
Arkadaşlar merhaba TLauncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir?
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba auncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Her şeye virüs diyorlar inanma ya virüs falan yok. Artı 0 Eksi
Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba auncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Her şeye virüs diyorlar inanma ya virüs falan yok.
DevMirst Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 196 20 Ocak 2023 #3 Valla ben bayadır oynadım ama virüs görmedim iyice tarat bir dosyayı. Artı 0 Eksi
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba Launcher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Kanka şu ana kadar kullandığın surecte bir şeyin calinmadiysa şu an atmanin bir faydasi yok zaten. Artı 0 Eksi
Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba Launcher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Kanka şu ana kadar kullandığın surecte bir şeyin calinmadiysa şu an atmanin bir faydasi yok zaten.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.629 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #5 Spyware olduğunu görmüştüm yabancı kaynaklarda. Başka şeyler de yazıyordu ama aşırı uzun olduğundan okumaya üşenmiştim. Artı 0 Eksi
Spyware olduğunu görmüştüm yabancı kaynaklarda. Başka şeyler de yazıyordu ama aşırı uzun olduğundan okumaya üşenmiştim.
igdlacc Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 165 20 Ocak 2023 #6 Her şeyde bir spyware var. Çok da kasmamak lazım. Artı 0 Eksi
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #7 Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba Tl*uncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Felicio dedi: Arkadaşlar merhaba Tl*uncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmayacaktır.
A alinsandor Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #8 Ben sıkıntı yaşamadım. Artı 0 Eksi
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 20 Ocak 2023 #9 Virüs olduğunu düşünmüyorum. Ama bu kadar kasmanıza gerek yok çünkü büyük ihtimalle sizin bilmediğiniz bir program verilerinizi zaten çalıyordur ama haberiniz yok. Artı 0 Eksi
Virüs olduğunu düşünmüyorum. Ama bu kadar kasmanıza gerek yok çünkü büyük ihtimalle sizin bilmediğiniz bir program verilerinizi zaten çalıyordur ama haberiniz yok.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #10 Reddit'de insanlar X launcheri Java'yı kendi sitesinden indriğini ve bu Java'nın virus olduğunu demişlerdi. Araşdırıcam bende. Artı 0 Eksi
Reddit'de insanlar X launcheri Java'yı kendi sitesinden indriğini ve bu Java'nın virus olduğunu demişlerdi. Araşdırıcam bende.