TLauncher virüs mü?

Felicio

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba TLauncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir?

Ben 2021 Ağustos ayında duydum bunları evet virüslü buradakiler hala farkında değil kullanmayın böyle şeyleri.

Artı -1 Eksi
Premium çalınmıştı benim.

Bu kim hocam? Çok mu bilgili bir kişi? O kadar antivirüs algılayamadı virüs olduğunu bu adam mı farketti yani?

Vallahi ben bayağıdır oynadım ama virüs görmedim iyice tarat bir dosyayı.

Antivürüsler göremiyor gizli soyayı kendi sunucusundan indiriyorlar ararştırmanızı öneririm Java adında ama kendi sitelerinden indiriyorlar antivürüslerde javaysa sıkıntı yok deyip salıyorlar olay bu

Bu kim hocam? Çok mu bilgili bir kişi? O kadar antivirüs algılayamadı virüs olduğunu bu adam mı farketti yani?
bu videodan bilinçlendim bende

Artı -1 Eksi

Kanka antivirüs göremiyor 1-2 adam mı görüyor . Yuukrp'ın shortslarını izleyin işte şuna 2 kere dokun cinsiyetini bileceğim filan dikkat çekmek için soytarılık yapıyor işte.

Kanka antivirüs göremiyor 1-2 adam mı görüyor . Yuukrp'ın shortslarını izleyin işte şuna 2 kere dokun cinsiyetini bileceğim filan dikkat çekmek için soytarılık yapıyor işte.

Yabancı kaynaklardan almış o da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanıt videosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…