Tofaş 2000-2003 modellerin şaşesi sağlamlaştırdı mı?

• Konuyu başlatan 518900
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 2.624
Kardeşim 2021 model zaten neyini yükselteyim fazlasında gözümüz yok Allah'a şükür.

Hocam hiç 0 araba kullanmadım ama yeni arabalar araba tadı vermiyor araba dediğin seninle etkileşime geçecek elektronik sistem olmayacak bu yüzden Japon'ların arabalarını beğeniyorum.

Hocam hiç 0 araba kullanmadım ama yeni arabalar araba tadı vermiyor araba dediğin seninle etkileşime geçecek elektronik sistem olmayacak bu yüzden Japon'ların arabalarını beğeniyorum.

Japon arabaları güzel ama o Tokyo Drift'deki araçları beğeniyorsan hayalini kuruyorsun anca kardesm ben F30 satıp E200D almıştım geçen sene 0, doğan istiyorum ben doğan parayı basacağım vallaha.

Japon arabaları güzel ama o Tokyo Drift'deki araçları beğeniyorsan hayalini kuruyorsun anca kardesm ben F30 satıp E200D almıştım geçen sene 0, doğan istiyorum ben doğan parayı basacağım vallaha.
Muhtemelen proje aracı ayarında alacak. Baksana abimdeki mal sağlam.

Hayır hocam impreza Type R Civic gibi arabalar RX7 vs değil.
Ama hocam 106 gti 206 gtiları da çok beğeniyorum.

Sevilecek bir tarafı yok. Modifiye seven adam en kötü, eski bir Civic alır.

Doğan alan adam fakirlikten alır, uyduruk, yüzeysel modifiyelerle de kendince adam etmeye çalışır.
Eski civic alan neyden alıyor bro fakirlikten alan adam arabanın yüzüne bakmaz :D

Tofaş yerine 106 daha mantıklı ve güzel.
106 güzel ama burda araba kötüleyen lerin caddede boynunu kırarlar :D :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı