Tofaş Neden Sevilmiyor?

Pitbull

Megapat
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
6.454
Makaleler
60
Çözümler
45
Yer
ABD/Miami Florida
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müzisyen
Profil Kapağı
1521675609
Her 10 kişiden 7'si Tofaş çok dandik alınacak en son araba diyor. Bu araba o kadar kötü mü? Bu araçlar yüksek hızlarda kaza yaptıklarında neden 2 eş parçaya ayrılıyorlar? Paul Walker'in yaptığı kazada araba Tofaş gibi 2'ye bölünmüştü. Bu bölünme olayı koruma amaçlı mı oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_0169.JPG


Yeterli sanıyorum.
 
O zamanın teknolojisi ile günümüzün teknolojisi bir değil, ayrıca zaman geçtikçe çürüme ve metal yorgunluğu oluşuyor. Bir de yarım şasi olduğu için ikiye bölünüyormuş. Ben şahsen bu arabayı çok seviyorum ama stok yani fabrikadan çıktığı gibi olanları severim. Öyle modifiyeli, oynanmış olanlardan nefret ediyorum.

1478562772654.png

Mesela böyle olanları çok seviyorum. Ben de alacağım nasip olursa. 94 veya 95 model beyaz Şahin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Pitbull Paul walker'ın öldüğü kazada araç yanılmıyorsam 160 Km/h ile giderken ağaca çarpıp parçalanıyor. Tofaşlarda ise 160 ile gitmek hayal şu an için. Motorları çok kötü olmasada arabanın şasisi vb. yerleri çok sağlam değil o sebeple de arabayı sevmeyenler olacaktır. Sevilmemesinin asıl nedeni ise apaçilerin eline düşmüş olmasıdır. Tofaş denilince akla abartı egzoslar, ses sistemleri geliyor, bu da sevilmemesi için yeterli bir sebep.
 
Yarım şasi olayını tam yapabiliyor muyuz?

Tofaş hiç bir türlü adam olmaz mı? Onun yerine hangi aracı önerirsiniz?
 
Hayır yapamıyoruz. Ama paran varsa mühendislere tekrardan şasiyi tasarlatıp ürettirebilirsin. Ama uğraştırır seni. Benim param olsa kitlerini, patentini vs. ne gerekiyorsa satın alırdım.
 
Hayır yapamıyoruz. Ama paran varsa mühendislere tekrardan şasiyi tasarlatıp ürettirebilirsin. Ama uğraştırır seni. Benim param olsa kitlerini, patentini vs. ne gerekiyorsa satın alırdım.
Mühendislere tasarlatıp dediğin gibi patenti almak ne kadara patlar. Patentini alınca hiç bir şirket bana sormadan bendeki modeli çıkaramaz mı?
 
Çıkaramaz. CKD kitleri senin sonuçta istediğin gibi kullanırsın. Ama isim hakları sıkıntı yapabilir. Diyelim ki herşeyini satın aldın, fabrikada ürettin ama ismini Tofaş Şahin değilde atıyorum Türkiye Cars Şahin ve Türkiye Cars Doğan olarak üretebilirsin.
 

Geri
Yukarı