Tofaş Neden Sevilmiyor?

Zevk meselesi diyelim. Kimileri bunu saplantı haline getirmiş. Lütfen alınmayın ama benim görüşüm; 5 para etmez, trafikten toplatılması gereken, insan hayatını hiçe satan, iğrenç ötesi bi tasarımı olan, hatta bence bu bir tasarım bile sayılmaz teneke olduğudur. Bir şasesi dahi yoktur. Memlekete hayırlı bir iş yapmak arzusunda iseniz moders araçlara bakmanızı tavsiye ederim. Fiat Egea Euro NCAP testinden 3 yıldız alarak ezber bozan sedan olduğunu tüm dünyaya kanıtladı.
 
Yumurta gibi ikiye bölündüğü için olabilir mi? Ford Focus ile kaza yaptım (refüje girdim) araba takla attı. İçinden sağ çıktım. Aynı kazayı o kuş ile yapsaydım %100 ölürdüm.

Fiat Egea Euro NCAP testinden 3 yıldız alarak ezber bozan sedan olduğunu tüm dünyaya kanıtladı.
Şu anda ona bile razıyım.
 
Ya ne değerlenmesi bırakın bu ayakları boş işler, o araba istediği kadar garajda dursun hatta yerçekimsiz ve oksijensiz ortakda dursun yine pert olur, metal yorgunluğu diye birşey var ve kauçukların parçalanması var her türlü çöp olacak.
 
Memlekete hayırlı bir iş yapmak arzusunda iseniz moders araçlara bakmanızı tavsiye ederim. Fiat Egea Euro NCAP testinden 3 yıldız alarak ezber bozan sedan olduğunu tüm dünyaya kanıtladı.
Umarım 3 yıldızı övünç kaynağı olarak söylemediniz :) Zira muadili olan diğer araçlarla karşılaştırdığımızda (çoğu 5 yıldız olan Astra, Megane, Focus, Golf...) daha güvensiz olduğu açık. Zaten Fiat Egea'nın sedan modeli Euro NCAP'e girmedi bildiğim kadarıyla. Avrupa'da sedan tercih edilmez, edilecek olsa da o kadar alternatiften sıra gelmez Egea'ya. 3 yıldız alan HB modeli. Güvenlik paketiyle 4 yıldız alabilmiş ancak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı