TOGG alınır mı?

Amane Misa

Picopat
Daha fazla  
Yıl sonu indirimler vs. Olacağı için araba almayı planlıyoruz. Babam TOGG almak istiyor. Daha önce TOGG'un içine binmiştim gayet güzeldi ancak 5 - 10 yıl sonra o arabanın ne olacağı meçhul gibi. Temmmuz ayında da düşük satmış anladığım kadarıyla. Evet dış görünüşü falan güzel ama internette çok fazla şikayet duydum. Yolda enerji sistemi hatası verip kalıyormuş vs. bana kalırsa Tesla almak istiyorum, hem teknolojisi hem yıllarının verdiği güvenle birlikte. Ancak ailemde tasarımının kötü olduğunu söylüyor. Vallahi bilemiyorum bence Tesla TOGG'dan 4 - 5 gömlek üstün. TOGG alınca sıkıntı çıkarmasından korkuyorum. Sonuçta 2 yıllık araba. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Yıl sonu indirimler vs. olacağı için araba almayı planlıyoruz. Babam TOGG almak istiyor. Daha önce TOGG'un içine binmiştim gayet güzeldi ancak 5 - 10 yıl sonra o arabanın ne olacağı meçhul gibi. Temmmuz ayında da düşük satmış anladığım kadarıyla. Evet dış görünüşü falan güzel ama internette çok fazla şikayet duydum. Yolda enerji sistemi hatası verip kalıyormuş vs. bana kalırsa Tesla almak istiyorum, hem teknolojisi hem yıllarının verdiği güvenle birlikte. Ancak ailemde tasarımının kötü olduğunu söylüyor. Vallahi bilemiyorum bence Tesla TOGG'dan 4 - 5 gömlek üstün. TOGG alınca sıkıntı çıkarmasından korkuyorum. Sonuçta 2 yıllık araba. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Kısa süre içinde T10F ön satışa çıkacak, isterseniz bekleyin öyle karar verin. Ben öyle yapıyorum şu anda.

Yıl sonu indirimler vs. olacağı için araba almayı planlıyoruz. Babam TOGG almak istiyor. Daha önce TOGG'un içine binmiştim gayet güzeldi ancak 5 - 10 yıl sonra o arabanın ne olacağı meçhul gibi. Temmmuz ayında da düşük satmış anladığım kadarıyla. Evet dış görünüşü falan güzel ama internette çok fazla şikayet duydum. Yolda enerji sistemi hatası verip kalıyormuş vs. bana kalırsa Tesla almak istiyorum, hem teknolojisi hem yıllarının verdiği güvenle birlikte. Ancak ailemde tasarımının kötü olduğunu söylüyor. Vallahi bilemiyorum bence Tesla TOGG'dan 4 - 5 gömlek üstün. TOGG alınca sıkıntı çıkarmasından korkuyorum. Sonuçta 2 yıllık araba. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Bence direkt elektrikli araba alınmaz ama illa alacaksa Tesla alırdım.

TOGG övenlerin kendisi de Tesla alıyor bu arada. :D isim vermeyeyim de kendisi, teknolojik konuda tanınan isimlerden birisi. Tesla alın.

Shift tuşuna basanlar sonra siliyorlar :D anlayana.

TOGG sıkıntı çıkarabiliyor, çıkarmasa bile servisi sıkıntı çıkarıyor. Çevremde kullananlar var ve hepsinden şikayetler duruyorum. Tesla alınır.

3 - 5 gün evvel falan bir arkadaşım servise gitti öğlen 3 - 4 gibi, ne için olduğunu hatırlamıyorum. Servis yarım saat yarım saat diye diye saati 11 etmiş. Hem ilgisizler, bazı şeyler umurlarında değil, hem de kötü hizmet veriyorlar.

Sizin de dediğiniz gibi, Tesla yılların deneyimine sahip.

Birkaç ay evvel arkadaşın araba gidiyorduk öyle, bir ara arabada bir problem çıktı ama önemsiz bir şeydi, hatırlamıyorum tam olarak ne olduğunu. Durdu bakmak için ama arabayı kapatmadı, durdu sadece. Araba kendiliğinden istop etti ve kitlendi. Bi' daha müşteri hizmetlerini ara, ulaş, arabaya format at, 10 dakika falan boş boş arabanın düzelmesini bekledik. Araba açıldıktan sonra da arıza ışığı yanmaya başladı ama arabada hiçbir şey yok.

Biraz tilt bir araç. Bütçe varsa kesinlikle Tesla alınmalı.

Onlarca yıldır araba üreten şirketler dahi yeni araba çıkardıklarında onlarca hata meydana geliyorken ben yerinizde olsam Türk yapımı bir araba almazdım.

Hiçbir özgeçmiş yok, bilgi birikimi yok. Sıkıntı çıkarmaya her an müsait bir araç.

Ancak Tesla kaç yıldır elektrikli araba üretiyor. Şu an için en verimli elektrikli arabalar Tesla'dan çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı