TOGG alınır mı?

Biz V2 Uzun menzil kullanıyoruz ve bence çok güzel araba. Yazılım konusunda 2-3 kez belki sorun oldu ama Allah'a şükür giderken falan öyle durma gibi bir şey yaşamadık. Alınır mı derseniz bence alınırdı, şu anki 3M fiyatıyla bence asla alınmaz. Ben kendim bile sedan düşünüyordum ama bu fiyatta satılması bence Türk halkına büyük bir ihanet gibi geliyor. Fakat TOGG alınmaz dediğime bakmayın bence Tesla da alınmaz. Hem tasarımı güzel değil (öznel) hem de TOGG dan farklı sunduğu bir şey yok. Tesla'nın ülkemizde böyle durduğuna bakmayın yabancılarda sevmiyor teslayı şu an benim bildiğim. Bir de menzil konusunda falan hemen hemen aynılar.

Bence elektrikli için Japon ve Kore grubu daha iyi olur bence.

Bence elektrikli için Japon ve Kore grubu daha iyi olur bence.

Alman ve Japon tarafi elektrikli arabalara sıcak bakmıyor.

Şu an geçiş dönemindeyiz beklemeye gerek yok o kadar.

Yaşıtlarım hatırlar ilk hibrit modellere geçiş yaparken çok sıkıntı çıkmıştı.

Aynısı elektrikli arabalarda oldu.

Yıllardır elektrikli araçları, teknolojiyi, piyasayı çok yakından zaman zaman içinden takip ediyorum. TOGG almayı düşünüyorsanız aklınıza gönlünüze yatıyorsa açık ve net konuşayım o fiyata alabileceğiniz daha iyi bir araç yok finansman desteği de cabası. Alma sebepleri yerine almamak için oluşabilecek çekinceleri yazsak daha kısa olur:

• Çok sık 300km üzeri şehir dışı seyahat ediyorsanız.
  • Evde şarj imkanınız yoksa (bu iki durumda 30dk şarj süresi benim için sorun olmaz diyorsanız çok da büyük ehemmiyeti yok) -piyasaya yeni çıkmış bir araba yazılımda sistemde bir sorunla karşılaşır mıyım korkunuz varsa(özellikle eski versiyonlarsa bu tarz durumlar ile karşılaşıldı çok da normaldir büyük ölçüde giderilse bile hala karşılaşılabilir) bu durumlar dışında bu aracın connected olması C sınıf olması ve kaliteli malzemesi dr cabası. Bu durumlar varsa alınır fakat bence elektrikli arabalar tenekeden farkli bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben uzun zamandır araştırıyorum Tesla için. Ancak babam milliyetçi ol, TOGG alalım diyor, çıldırmamak elde değil maalesef. Sırf TOGG'un dış görünüşü ve içindeki o ekran insanların gözünü boyuyor bence. Ve Tesla'nın tasarımını sevmiyorlar ki bence gayet güzel siyah rengi.

Ben elektrikli araclar tarafinda TOGG tarafındayım.

Bana sorsanız 2'si de alınmaz, direkt elektrikli araba alınmaz. Belki de ben geri kafalıyım.

Alman ve Japon tarafi elektrikli arabalara sıcak bakmıyor.

Yaşıtlarım hatırlar ilk hibrit modellere geçiş yaparken çok sıkıntı çıkmıştı.

Aynısı elektrikli arabalarda oldu.

Illardır elektrikli araçları, teknolojiyi, piyasayı çok yakından zaman zaman içinden takip ediyorum. TOGG almayı düşünüyorsanız aklınıza gönlünüze yatıyorsa açık ve net konuşayım o fiyata alabileceğiniz daha iyi bir araç yok finansman desteği de cabası. Alma sebepleri yerine almamak için oluşabilecek çekinceleri yazsak daha kısa olur:

• Çok sık 300km üzeri şehir dışı seyahat ediyorsanız.
  • Evde şarj imkanınız yoksa (bu iki durumda 30dk şarj süresi benim için sorun olmaz diyorsanız çok da büyük ehemmiyeti yok) -piyasaya yeni çıkmış bir araba yazılımda sistemde bir sorunla karşılaşır mıyım korkunuz varsa(özellikle eski versiyonlarsa bu tarz durumlar ile karşılaşıldı çok da normaldir büyük ölçüde giderilse bile hala karşılaşılabilir) bu durumlar dışında bu aracın connected olması C sınıf olması ve kaliteli malzemesi dr cabası. Bu durumlar varsa alınır fakat bence elektrikli arabalar tenekeden farkli bir şey değil

Hocam sadece şehiriçi kullanıyoruz biz. 3 4 yılda bir ancak 850 km yol yapıyoruz maksimum. Onun dışında hep şehiriçi veya merkeze.

Sırf ikinci el piyasasından dolayı şu anlık elektrikler mantıksız kalıyor. Yakın zamanda değişmek isterseniz çok büyük zarar yazan araçlar. Üstelik TOGG bu konuda daha kötü bir piyasaya sahip, bu sebepten tercih etmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı