Togg ile Faces logosu arasındaki benzerlik

Makaleler
3
TOGG'un Las Vegas Fuarı'nda tanıttığı yeni logosu, herkesin kullandığı vektör çıktı. Kullanılan font da aynı şekilde bedavaya indirilebiliyor.

Tamamen komedilik bi durum. (Desteklemiyosan köstek olma abii !!!)

Gerçek olduğunu söyleyen var, gerçek değil diyen var.

FG479bwWYAADONp.jpg

Son düzenleme:
O "Faces" logosunun bu sitede olduğunu söylediler. https://m.apkpure.com/tr/

Baktığımız zaman bulamadık. Resimde logonun etrafındaki yerlerin piksel piksel olması da montaj olma ihtimalini artırıyor.

Eğer uygulamanın sayfasını bulan olursa atarsa bakarız.

TOGG'un las Vegas fuarı'nda tanıttığı yeni logosu, herkesin kullandığı vektör çıktı. Kullanılan font da aynı şekilde bedavaya indirilebiliyor.

Tamamen komedilik bir durum. (desteklemiyorsan köstek olma abii!)

Gerçek olduğunu söyleyen var, gerçek değil diyen var.

Eki Görüntüle 1245081

İnşallah dogru degildir cünkü yani gözüm kapalı bir logo cizsem daha iyi cizerim.

Bir logonun iyi olup olmadığını sizin aynısını paint'ten çizip çizemeyeceğiniz belirlemez. Adidas logosunu da ben paintte çizebilirim. Logonun ardındaki anlam ve hikâye önemlidir ki bunu da paylaştıkları tweet'te çok güzel anlattıklarını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten sırf logonun saldırı odağı olması için sahte bir markanın sahte bir logosu ile benzetip paylaşanlardan bahsetmiyorum bile.
Ancak logodaki "Togg" yazısında neden sadece T'yi büyük yazdılar ona anlam veremedim. Beni çok rahatsız etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı