TOGG olayı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şeyler olacak gibi ama nasıl olacak bilemiyorum.

Neden benzinliden başlayıp halka ucuz araba vermek yerine elektrikli üretirler ki ?
Amaçları halka vermek değil. Türkiye'de param olsa bile elektrikli araç almam. Evdeki prizden mi şarj edeceğim onu? Şarj istasyonu gördün mü hiç?

Bunlara gerçekten inanan Hulk'a da inanabilir. Adama sorarlar hangi fabrikada üretilecek bu arabalar. Daha Türkiye'de bu arabaları üretecek doğru düzgün fabrika bile yok. Kanal İstanbul saçmalığı nasıl olsa yapılamayacaksa bu TOGG diye janjanlı yazılar yazarak büyüttüğümüz araba da olmayacak. Sadece hayal ürünü. Ama bizim halkımız "Yerli ve Milli" yazısını duyduktan sonra zaten çıldırıyor. Arabanın parçalarının yurtdışından ithal edileceğine gelmiyorum bile.

Ertelenme sebeplerinin Corona'dan başka bir şey olacağını sanmıyorum.
2021 yılında satışa sunulacaktı araçlar. 2020 Mart ayında korona çıktığı vakit fabrikasının temeli bile atılmamıştı. Korona çıkmasaydı ve 2020 Mart ayında fabrikayı yapmaya başlasalardı yine de yetişmiyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı