3. dünya savaşını hayal et. İnsanlar uçan robotlar, yeraltından gelen robotlar. Bizse koşarak elimizde yumrukla savaşıyozDevrim neden başarısız olmuştu işte kanıtı.
3. dünya savaşını hayal et. İnsanlar uçan robotlar, yeraltından gelen robotlar. Bizse koşarak elimizde yumrukla savaşıyozDevrim neden başarısız olmuştu işte kanıtı.
Peki neden seçim zamanına getirmeye çalışıyorlar? Bu proje 2018 yıllarında başladı 5 yıldamı yapılır bir fabrika. Araç Update falan daha orlara bile bakmıyorum. 1 model 1 fabrika = 5 yıl zaman vay be. Aşırı hızlıyız
5. yıl oluyor 2018 de açıldı TOGG.
Umarım senin dediğin doğru çıkar ve ucuz fiyata çıkar, araç çıktıktan sonra fiyatı hakkında konuşuruz.Bence teşvik olursa olacak. Sadece pili bilmem şu kadar diyorlar, bir elektrikli aracın senaryoya göre zaten maliyetinin yarısından fazlası pili. Herkes hala ICE kafasında olduğu için pili bu kadarsa kendisi milyonlar olur diyor ama yanlış.
Hayır 1 yıl önce duyurulmuş.Peki neden seçim zamanına getirmeye çalışıyolar? Bu proje 2018 yıllarında başladı 5 yıldamı yapılır bir fabrika. Araç update felan daha orlara bile bakmıyorum. 1 model 1 fabrika = 5 yıl zaman vay be. Aşşırı hızlıyız
5. yıl oluyo 2018 de açıldı TOGG
Kuruluş tarihi: 25 Haziran 2018 (Vikipedi)Hayır 1 yıl önce duyurulmuş.
3. dünya savaşını hayal et. İnsanlar uçan robotlar, yeraltından gelen robotlar. Bizse koşarak elimizde yumrukla savaşıyoz![]()
Umarım senin dediğin doğru çıkar ve ucuz fiyata çıkar, araç çıktıktan sonra fiyatı hakkında konuşuruz.
(gördüğünüz üzere düzgünce tartışınca muhalif damgası vurmaya gerek kalmıyor.)
Hayır Youtube bakma. RTE açıklayışına bak araç yapacağız dediği ana.Hayır 1 yıl önce duyurulmuş.
Birçok ülkenin sahip olmadığı silaha sahibiz o konuda rahatım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.