TOGG'a Meridian ses sistemi almaya gerek var mıdır?

BeratYagcii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, TOGG siparişi verdik. Biliyorsunuz, Nisan fiyatlandırmasından ötürü full opsiyon alırsanız araba %40 ÖTV dilimini aşıp 2.5 milyon oluyor. Cam tavan veya Meridian ses sisteminden birini seçerseniz ise yine aynı fiyat, 1.930.000 liradan geliyor. Yani ikisinden birini seçmek gerekiyor. Ben cam tavan seçtim ama çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım? Çoğu kişi ses sistemi dışarıda yaptırılır diyorlar ama arabanın 3 yıl garantisi var ve ses sistemini dışarıda yaptırınca garanti bozuluyor. Sizce ne yapmalıyım? TOGG olan arkadaşlar, standart ses sistemi çok mu kötü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cam tavan yaptır. Ses sisteminin acelesi yok 3 sene sonra yaptırırsın.

Aslında aklıma takılma sebebi çok müzik dinlemem. İnternette de herkes standart ses sistemi çok kötü yazmış ama ne kadar kötü olabilir bilmiyorum sonuç olarak araç fiyatı 2m, dandik bir araç değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aklıma takılma sebebi çok müzik dinlemem. İnternette de herkes standart ses sistemi çok kötü yazmış ama ne kadar kötü olabilir bilmiyorum sonuç olarak araç fiyatı 2m, dandik bir araç değil.

Ne kadar kötü olabilir diye düşünme hocam gerçekten kötü, sıfır VW taigo binicisiyim aldığım gibi sesini merak ettim dumura uğradım. 50-60 Bin bandına sessiz soundda baştan aşağı ses sistemi yaptırdım.

Ses sistemi taktırınca aracın garantisi bozulmaz. Servisler iddia eder, mahkemede kaybeder. Önemli olan ses sisteminin çekeceği gücü doğru hesaplayıp ona göre montajını yaptırmaktır.

Bence cam tavan daha önemli.

Ses sistemini sonradan taktırabilirsin ama cam tavan için böyle bir şansın olmayacak. Ki Meridian ses sitemi de öyle mükemmel bir şey değilmiş internetten duyduklarıma göre. Bence cam tavan daha mantıklı. Garanti muhabbeti tam olarak nasıl işler bilmiyorum ama arabayı sık sık değiştiren biri değilseniz yine cam tavan daha mantıklı. Ancak kişisel tercihinizi de hesaba katın. Cam tavanı ne kadar kullanacaksınız işinize yarayacak mı düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı