Pek mantıklı gelmedi bana yazdığın mesaj. Fiyatı daha belli değil.
Türk halkı Tofaş'a zar zor para veriyor, TOGG'u nasıl alacak?
Pek mantıklı gelmedi bana yazdığın mesaj. Fiyatı daha belli değil.
Bu TOGG'un sorunu değil. Ekonominin sorunu maalesef.Türk halkı Tofaş'a zar zor para veriyor, TOGG'u nasıl alacak?
C segment bir SUV'u da alamıyorsan, TOGG'a özel bir eleştri yapmana da gerek yok hocam.
Seçim olsa da olmasa da böylesi şeylerin hükümet değil de devlete fayda olarak bakılması lazım. Hükümet değiştiği zaman, desteklediğiniz hükümet başa geldiği zaman, böylesi projeleri desteklemeye mi başlayacaksınız? Unutmayın, hükümetler gelir geçer devlet ebedi kalır.Alamayacak olduktan sonra isterse altın kaplama olsun beni ilgilendirmiyor. Seçim yaklaştıkça PR çalışmaları artarak devam ediyor.
Şirket projesi, milletin malı gibi sahiplenmeye gerek yok.Pek mantıklı gelmedi bana yazdığın mesaj. Fiyatı daha belli değil.
Otomobil sektöründe olan birisi olarak fiyatını az çok tahmin etmek mümkün.Pek mantıklı gelmedi bana yazdığın mesaj. Fiyatı daha belli değil.
C segment suv, hele bir de elektriklisi şuan 1 milyon TL altına satılan araç yok. "C segment suv'u da alamıyorsan" diyerek arkadaşa ne demek istiyorsun? C segmenti geçtim sıfır Clio bile bu ülkede lüks oldu.C segment bir SUV'u da alamıyorsan, TOGG'a özel bir eleştri yapmana da gerek yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.