C segment bir SUV'u da alamıyorsan, TOGG'a özel bir eleştri yapmana da gerek yok hocam.

Ona bakılırsa şu an herkes alamayacağı lüks otomobilleri eleştiriyor. Hiper araçları, JDM araçlara bile neler neler söyleniyor. Yani boş duyar kasmaya gerek yok bence.

@technope Alamayacak olmanın verdiği üzüntü bu durumu eleştirmek için aşırı yeterli bir sebep, kabul ediyorum. Ama Türkiye'nin böyle bir girişimde bulunması teknolojik anlamda ilerleme sağlar. Tecrübe, aşırı önemli bir kavram ve bunu unutmamalıyız. Ayrıca bahsettiğin şekilde bir PR çalışması olacaksa halkın alım gücünün de farkındadırlar diye düşünüyorum. Kesenin ağzının seçim yaklaştıkça daha da açılmasının sebebi budur. Muhtemelen ilk araba alacak olanlara özel kredi sistemleri vs. geliştirilecektir.

Alamayacak olduktan sonra isterse altın kaplama olsun beni ilgilendirmiyor. Seçim yaklaştıkça PR çalışmaları artarak devam ediyor.
Seçim olsa da olmasa da böylesi şeylerin hükümet değil de devlete fayda olarak bakılması lazım. Hükümet değiştiği zaman, desteklediğiniz hükümet başa geldiği zaman, böylesi projeleri desteklemeye mi başlayacaksınız? Unutmayın, hükümetler gelir geçer devlet ebedi kalır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapadokya hariç hepsini beğendim. (Sebebi Kapadokya tarzı renkleri sevmiyorum.)

Pek mantıklı gelmedi bana yazdığın mesaj. Fiyatı daha belli değil.
Otomobil sektöründe olan birisi olarak fiyatını az çok tahmin etmek mümkün.
C segment bir SUV'u da alamıyorsan, TOGG'a özel bir eleştri yapmana da gerek yok hocam.
C segment suv, hele bir de elektriklisi şuan 1 milyon TL altına satılan araç yok. "C segment suv'u da alamıyorsan" diyerek arkadaşa ne demek istiyorsun? C segmenti geçtim sıfır Clio bile bu ülkede lüks oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı