Tom Clancy's Rainbow Six: Siege özetler misiniz?

esatertyu

Picopat
Katılım
30 Ekim 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almak istiyorum ama oyunun mantığını tam kavrıyamadım. Bir hikayesi var mı veya arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim? Son olarak sizce önümüzdeki Steam indiriminde fiyatı düşer mi? Herkese teşekkürker şimdiden.
 
Oynadığım ve en iyi oynayabildiğim oyun. Bağımlılık derecesinde çekti beni kendine. Grafikleri, vuruş hissiyatı, karakter opsiyonu ve harita bolluğu beni benden alıyor. Özellikle arkadaşlarla girilen o ranked maçlar. Takımın varsa oyunun başından 10 saatte olsa kalkamazsın o kadar sarıyor. Kesinlikle öneririm. 600 saate sahibim Xbox'ta, PC'de ise 300.
 
İncelemem bulunmakta. Canın isterse buyur oku:Rainbow Six incelemem
Kısaca olay şu. 5V5 bir şekilde çarpıştığınız, Online tabanlı, her operatörün (çoğunlukla) kendine has özelliklerinin bulunduğu, orta seviye kol gerektiren ve senin daha iğne geçiremediğin delikten milletin mermi geçirip üstüne sana HS atıp maçı aldığı bir oyun. Ama çok eğlenceli. Ve her operatörün silahını kendince özelleştirebiliyorsun.
 
Mantığı olarak 5v5 taktiksel nişancı oyunu. Takımınla birlikte karşı takımın amacını engellemeye veya ortadan kaldırmaya çalışıyorsun. CS GO'nun kapalı ortam mantığı. Karakter seçenekleri her karakterin kendine ait özellikleri var. Çeşitli silahlar ve oyunda her takıma ait drone ve kamera bulunmakta.
 
Bu forumdaki kullanıcı güzel bir şekilde rehber hazırlamış dilerseniz bundan da yararlanabilirsiniz.
 
Gördüğüm en iyi taktiksel FPS oyunu.

CS:GO ile R6 tür olarak aynı olsa da taktiksellik anlamında birbirinlerinden ayrılıyorlar.

Ve bana kalırsa, Valve için acı gerçek; R6'nın silip süpüreceği derdim.
Şu anda rakipsizler. Adam akıllı rakipleri yok taktiksel oynayış olarak.

Fakat oyunu taktiksellikten ziyade, gerçekçi olmayan bir noktaya götürüyorlar. Bu da oyunun metasına uymuyor. Saçmasapan operatörler tasarlıyorlar.

Sonucu da elbet ağır olacak. (900 saat Steam&Ubisoft)
 

Geri
Yukarı