[Toplandı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Ti Sistem

Çok sağol hard diski hallettim dediğin gibi ama M.2 SSD hala gözükmüyor.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör kutusunun üstünde Aras kargo yazısı var. Yabancı forumlardan, kişilerden vs alması imkansız. Hadi bi arkadaşının sistemi ne için böyle bir şey yapmak istesin? Ne oldu fanboy felan mısın istediğin Asus, MSI parça falan yok mu? Ondan mı sinirlisin.
Birçok yorumunuzu gördüm tavrınız hiç hoş değil.

Sistemin toplu hali de böyle oldu arkadaşlar, herkese çok teşekkürler. Umarım sizlerin de güzel makine fotoğraflarını görürüz =)
Eki Görüntüle 340057

Overclock için progamları indiriyorum şu an ama bilgisayar nedense M2 SSD ile harddiski görmüyor, sadece Windows'un kurulu olduğu SSD sistemde gözüküyor. Bağlantılarından eminim yardım edebilecek arkadaş var mıdır acaba?
Radyatörü üste monte etseniz daha doğru olurmuş bence. İçeriye radyatörden ısınan hava giriyor çünkü. Ekran kartınızın ısınmasına sebep olabilir.

Radyatörü üste monte etseniz daha doğru olurmuş bence. İçeriye radyatörden ısınan hava giriyor çünkü. Ekran kartınızın ısınmasına sebep olabilir.
Ekran kartı açık fan sistemi olduğu için problem yaşatmadı üst taraftaki 3 fan zaten yeterince soğuk hava üflüyor.Özellikle takarken su soğutmayı baya bir video izlemiştim en iyi sonuç bu düzende çıkıyor hep.(İşlemci boşta 32 derece yükte maksimum 72 dereceyi gördü 4.1 ghz'de.Ekran kartıda boşta 42 derece, yükteyken 75 derecelerde şimdilik.)
Valla m2 hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden yardımcı olamam

Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi sistem teşekkürler yardımınız için tekrardan.

Ekran kartı açık fan sistemi olduğu için problem yaşatmadı üst taraftaki 3 fan zaten yeterince soğuk hava üflüyor.Özellikle takarken su soğutmayı baya bir video izlemiştim en iyi sonuç bu düzende çıkıyor hep.(İşlemci boşta 32 derece yükte maksimum 72 dereceyi gördü 4.1 ghz'de.Ekran kartıda boşta 42 derece, yükteyken 75 derecelerde şimdilik.)

Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi sistem teşekkürler yardımınız için tekrardan.
Üsteki fanlar içeriye mi üflüyor? Resimden pek anlayamadım da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı