Toplu abonelikten çıkmak

YouTube Feed Channel kısmına gelince bomboş sayfa geliyor, abonelerim gözükmüyor. Diğer hesaplara geçiş yapıyorum, oluyor ama asıl hesaba geçince hiçbir şey olmuyor.

Android'de alt orta kısımdaki abonelikler kısmından sonra sağ üstte hepsi yazısına basarsanız aynı yerde düzenle kısmı olacak. Sola sürükleyip abonelikten çık diyerek çıkabilirsiniz. Daha seri bir yöntem bilmiyorum. En azından liste halinde görüyorsunuz. Her kanalı açmanıza gerek kalmıyor.

Çok teşekkürler yahu. Dediğin gibi yaptım, oldu, mutluyum.

Bilgisayarda YouTube - Feed - Channels adresine girip sayfada bir yere sağ tıklayın ve konsolu açın (öğeyi denetle -> konsol). Ardından aşağıdaki kodu girip entera basın. Abone olduğunuz her kanaldan çıkarsınız.
Kod:
function reddit_strangestringtobesafe_unsubscribe(channel){channel.click();document.querySelector("#main yt-button-renderer#confirm-button").click();}Array.prototype.forEach.call(document.querySelectorAll("paper-button[subscribed].ytd-subscribe-button-renderer"), function(el){setTimeout(function(){reddit_strangestringtobesafe_unsubscribe(el);}, 10);});

Eğer olur da hepsi gitmezse aynı adımları hepsi gidene kadar uygulayın.

Abi bende olmuyor ya konsolda kodun altında undefined yazıyor ama hiçbir kanaldan çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bende olmuyor ya konsolda kodun altında undefined yazıyor ama hiçbir kanaldan çıkmıyor.

Maalesef aynı sorun bende de var. :/

Hocam şöyle bir kod buldum, çalışıyor. Ama bütün aboneliklerden çıkmak zaman istiyor. Çünkü tek tek kendisi onaylıyor. Ve sürekli sayfayı yenilemeniz gerekiyor.

JavaScript:
var i = 0;
var c = document.querySelectorAll("ytd-channel-renderer:not(.ytd-item-section-renderer)").length;
TeknoKurulum();
function TeknoKurulum() {
    if (c == 0) return;
    el = document.querySelector('.ytd-subscribe-button-renderer');
    el.click();
    setTimeout(function () {
        var unSubBtn = document.getElementById("confirm-button").click();
        i++;
        c--;
        console.log(i + " abonelikten çıkıldı.");
        console.log(c + " kaldı");
        setTimeout(function () {
            el = document.querySelector("ytd-channel-renderer");
            el.parentNode.removeChild(el);
            TeknoKurulum();
        }, 250);
    }, 250);
}
Hatta satır 18 ve 19'daki değerleri azaltınca daha da hızlanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı