Toshiba P300 1 TB İncelemesi

Merhabalar, bugün Toshiba P300 1 TB HDD'nin ön incelemesini yapacağım. :)

Paketleme ve kutu içeriği:
4 gün önce İncehesap Gaming gecesinden 300 TL'ye aldım. Ürünün kendi kutusu yoktu, antistatik poşetin içinde geldi. Paketleme biraz zayıftı, 1 kat balonlu poşete sarmışlar ve üstünde İncehesap yazılı küçük kutuya koyup yollamışlar. Yanında SATA kablosu ve montaj vidası gelmedi.

Hız ve sağlık testi:
Sağlığında bir problem yok, sağlam geldi. :D
Ekran Görüntüsü (322).png

Hızları da gayet iyi, bir sıkıntı yok. :D
Ekran Görüntüsü (333).png


Çalışırken çıkardığı ses:
Herkes diğer HDD'lerden daha gürültülü çalıştığını söylüyordu. Öyle bir şey yok, eskiden kullandığım WD Blue 7200 RPM'den bir farkı yok sesinin. :) Buyrun bu da CrystalDiskMark çalışırken aldığım ses kaydı:

İnceleme bu kadardı, umarım beğenmişsinizdir. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 yildir kullanicisi olarak daha 1 kere hata, takilma ve donma yasamadim. Bende sesli calisiyor fakat sebebi ise benden kaynakli kasaya tam oturtamadim eğreti durdu. 😁 😁 Alan dar oldugu icin Cokta ugrasmak istemedim.😄 Onceki kasamda sessiz calisiyordu. Benimde su ana kullandigim en stabil HDD markasi. Bide konuyla ilgisi yok 320 GB Seagate 5400 RPM notebook HDD si var elimde. Hala ilk gunku performansinda calisiyor. Kac bilgisayar degisti sayamadim 😁😁 Onuda 10 yildir kullaniyorum. Yani marka fanboylugundan ote bazi firmalar bazi urunlerde basariyi yakaliyorlar.
 

Geri
Yukarı