- Makaleler
- 1
paparadan neden naysa geçtin? kullanmıyorum o yüzden merak ediyorumİninal'den Tosla'ya Tosla'dan Papara'ya Papara'dan Nays'a geçtim. Umarım Nays bozmaz.
paparadan neden naysa geçtin? kullanmıyorum o yüzden merak ediyorumİninal'den Tosla'ya Tosla'dan Papara'ya Papara'dan Nays'a geçtim. Umarım Nays bozmaz.
Nays'ın cashbackleri daha iyi o yüzden. Zaten geçtim derken alışveriş yaptığımda oradan yapıyorum fiziksel olarak Papara kullanıyorum şuan.paparadan neden naysa geçtin? kullanmıyorum o yüzden merak ediyorum
400TL var. Para kaybı yaşamamak için ne yapmalıyım?
Arkadaş şurada ciddi ciddi 1TL'nin tartışmasını mı yapıyorsunuz? Şaka gibi.
Akbank ATM'ler kesmiyor diye biliyorum Papara da kesmiyor belki ininalde de kesmiyordur.
Böyle devam o zaman.
Tosla, duvara tosladı. O zaman susacaklar, konuşmayacaklar. Bizde komisyon yok reklamlarda bas bas bağırıp topladılar milleti şimdi de yan çiziyorlar. Yok öyle yağma! Oyuncak mıyız biz?! 1 TL, yarın 2 olur 4 olur 100 olur... Olur da olur. Susarsak yaparlar.Arkadaş şurda ciddi ciddi 1TL'nin tartışmasını mı yapıyorsunuz? Şaka gibi.
Ben Papara ve Nays'tan devam ya. Ininal hep para kesiyordu o yüzden hiç kullanmadım zaten. Tosla'nın cashbacki 1 ay sonra verme saçmalığını hiç sevmediğim için kullanmamıştım. Papara'da son zamanlarda biraz kampanya kısmaya başladı fakat Nays iyi gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.