Toyota beni mülakata çağırdı

Dayın beni evlat edinebilir mi acaba?
Hocam o kadar zor değil Toyota'ya girmek ya eğer işçi olarak girecekseniz başlangıçta 3 bin TL maaş alıyorsunuz ve 3 ayda bir çift maaş kumanya olayı falan orda da var yani eğer Lise mezunu bir işsiz iseniz düşünebilecek bir şey dayım sadece orada çalışarak bir ev bir araba aldı evlendi şuan da çocuğu var hepsi yaklaşık 10 yılda oldu hatta 10 bile olmaya bilir tam hatırlamıyorum giriş tarihini.
 
Konuya güncelleme yapayım, mevcut işim ve iş yerinde bulunan arkadaşlarım son derece iyi. Özellikle işimi keyif alarak yapmak benim açımdan çok güzel bir duygu. Hayatsızca New World oynayan bir iş arkadaşım var. Yakında beni de oyuna başlatacak gibi görünüyor, anlata anlata bitiremiyor. 😄 Herkese iyi forumlar.
Güncelleme; yakın bir zamanda istifa etmeyi düşünüyorum çünkü fabrikada kariyer yapabilme fırsatı sunulmuyor. Sözleşme bitiminde ben ve diğer herkese kapı gösteriliyor. Bu beni rahatsız ediyor ve bu yüzden kalıcı olabilme fırsatı sunan farklı bir fabrikaya geçiş yapacağım.
Güncelleme 2: Bugün kadroya alınacağımın haberini amirim verdi. Havalara uçuyorum. 😄
Güncelleme 3: Toyota'da kadroya boynumda çıkan sorundan dolayı alınmadım ve Hyundai'de işe başladım. Hyundai benim beklentilerimin çok altında kaldı ve yaptığım işten keyif alamıyorum. Bir yandan iş başvurularıma devam ediyorum. 😩
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı