Toyota Corolla 2010 yanlış vitese atmak

Bir tamirciye götürmekte fayda var. Yolda kalmadığınıza göre süpap vurdurmamışsınız, bu iyi. Ama üstünkörü bakılınca görülmeyen bir şeyler de olabilir.
*Bu arada işten çok anlamıyorsanız ve tanıdık tamirciniz yoksa tamircilere yaşadığını olayı vites kaçırmış gibi değil de yüksek devirde kullanırken olmuş gibi anlatın.
Eğer vites kaçırdığınızı söylerseniz işi abartıp sizden fazla para koparmaya çalışabilirler.
Hocam araba benim değil babamın arabayı kendim tamire götürürsem büyük ihtimalle masraflarını karşılayamam fakat babamada böyle olay yaşadığımı söyleyemem güveni sarsılır diye korkuyorum.

Hocam araba benim değil babamın arabayı kendim tamire götürürsem büyük ihtimalle masraflarını karşılayamam fakat babamada böyle olay yaşadığımı söyleyemem güveni sarsılır diye korkuyorum.
Arabada anormal bir tıkırtı sesi yoksa sessiz kal o zaman, bir sıkıntı çırkarsa arada kaynar.

Sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur. O tür bir yüklenmede oluşacak hasar mekaniktir ve kendisini direkt belli eder. Sadece bir ustaya götürüp triger kayışını falan kontrol ettirin onda zorlanmaya bağlı çatlamalar falan oluştuysa onu risk almayın.

Motoru öldürmek için ne kadar zorluyor gördüğünüz gibi. Videoyu çeken kişinin karaktersizliği ve daha 1700 km'deki arabayı hiç etmesi ise ayrı bir konu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı