1.4 milyon civic için değmez kesinlikle. Ondan iyi kaç tane araba var.Her şey güç mü bilader? C SUV fiyatına satılıyor Civic. 308 daha kaliteli araba ve daha ucuz. Ayrıca EAT daha iyi. Sen gidip sorunlu DSG'yi kullanabilirsin.
1.4 milyon civic için değmez kesinlikle. Ondan iyi kaç tane araba var.Her şey güç mü bilader? C SUV fiyatına satılıyor Civic. 308 daha kaliteli araba ve daha ucuz. Ayrıca EAT daha iyi. Sen gidip sorunlu DSG'yi kullanabilirsin.
Ayrıca 508 ve Insignia karşısında tutunamayan ve üretimi durdurulan Passat örneği de var elimizde. Dandik DSG'lere karşı da EDC ve EAT şanzımanlar var. VW hayranlığı bitmeyecek galiba.1.4 milyon civic için değmez kesinlikle. Ondan iyi kaç tane araba var.
Dsg ile eat şanzımanı kıyaslıyorsan zaten hiç tavsiye vermeyeyim sana kolay gelsin
Vw varken hayatta peugeot almam aracın torku belli beygiri belli asla vw kalitesine de ulaşamaz zaten 1.5 tsi ile fransızların motorunu kıyaslıyorsun onu geçtim 308 golften iyi diyorsun ss aldım hayatta unutmam bunu
Civic 182hp 240nm tork 308 dediğin araba 130hp 230nm tork 52 beygir fark var 50 beygir ile araba bile yürütürsün yaptığın kıyaslama mantık dışı sormak lazım hayatında kaç kere Civic sürdün ben fd6 fb7 fc5 ve son kasayı da sürdüm octavia 1.5 tsi sürdüm peugeot 2008 ve 308 sürdüm vw golf 1.6 tdi sürdüm ama 1.5 tsi nasıl birşey hayal edebiliyorum Alman arabasıyla fransız arabasını kıyaslamandan anlaşılıyor ne kadar tecrübeli oldugun şirket arabası ile civice sallamaya devam et de arkadaşlarla gülüp eğlenelim iyi akşamlar
Bitmez. Erdoğan, Apple, VW, Tofaş, Fatih Terim fanları bitmez, bitemez.Ayrıca 508 ve Insignia karşısında tutunamayan ve üretimi durdurulan Passat örneği de var elimizde. Dandik DSG'lere karşı da EDC ve EAT şanzımanlar var. VW hayranlığı bitmeyecek galiba.
Civic'in yeni kasası derken FE1 Kasayı mı kastettiniz?
3 5 kuruş fazla veririm en azından bastımmı gidecek tatmin edecek bir arabaya binerim benim görüşüm buEAT8 şu an daha iyi bir şanzıman. Alman arabasıyla Fransız arabası kıyaslıyor diyorsun o Fransız markalar en iyi Alman markalarına motor üretiyor şu anda. Kaldı ki herşeye sadece performans odaklı bakman saçma. Bu bütçelerde araba alacak 10 kişiden 9’u performansa değil yakıt tüketimine ve vereceği yıllık vergiye bakar. Kimsenin benzin fiyatları bu derecedeyken cayır cayır basacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.