TP-Link VR300 nasıldır?

Bu modemi kullanıp tecrübesi olan var mı? Wi-Fi çekim performansı nasıldır?

Kardeş çekim performansı aşırı üst seviye değil ama kötü de değil F/P denmez normal fiyatına göre iyi bir moden gerek 5 GHz desteği olsun gerek hız desteği olsun (tabii TR de hız desteği sınırsız olsa ne yazar orasıda ayrıda)kendim kullanıyorum aylardır.
 
Kardeş çekim performansı aşırı üst seviye değil ama kötü de değil F/P denmez normal fiyatına göre iyi bir moden gerek 5 GHz desteği olsun gerek hız desteği olsun (tabii TR de hız desteği sınırsız olsa ne yazar orasıda ayrıda)

Şu anda ZyXEL T50b var ve Wi-Fi performansı rezalet. Bu modem duvara monte edilebiliyor mu? 3+1 ev için her noktasına yeterli midir sence?
 
Şu anda ZyXEL T50b var ve Wi-Fi performansı rezalet. Bu modem duvara monte edilebiliyor mu? 3+1 ev için her noktasına yeterli midir sence?

Kendimde 3+1 evdeyim şahsen modemi orta bölgede konumlandırırsanız yeter ama birbirinden en uzak odalardaysanız yetmeyebilir yine yeter ama az çeker.
 
Duvara monte desteği var mı? Isınma sorunu yoktur umarım pek fazla delik göremedim.
duvara monte desteği yok galiba ısınma sorunu konusuna gelirsek modeme 1 günün sonunda dokunduğunuzda ısı hissediyorsunuz ama bir sıkıntı çıkaracak kadar olduğunu sanmıyorum önceden çok modem kullanmıştık daha sıcaklarını da kullandım bunu ısısı bana anormal gelmedi.
 
Duvara monte desteği yok galiba ısınma sorunu konusuna gelirsek modeme 1 günün sonunda dokunduğunuzda ısı hissediyorsunuz ama bir sıkıntı çıkaracak kadar olduğunu sanmıyorum önceden çok modem kullanmıştık daha sıcaklarını da kullandım bunu ısısı bana anormal gelmedi.

Bir de 2 tane versiyonu varmış bu modemin. Nasıl anlayabiliriz v1.0 veya 1.2 olduğunu. İlk sürümü sıkıntılıymış sanırım, bir bilginiz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı