- Makaleler
- 42
Anakart almıştım A520 anakartları 250 TL'den fakat bunlar iptal etmişler.Hayrola ne oldu? Trendyol'a ulaştınız mı bununla alakalı?
Kardeşim. Sen olsan en az 20 tane alırsın. Sanki sütten ak kaşık paşam.9 tane alıp başkalarının hakkını yemişti. Konu açtığıma pişman etmişti beni. Şimdi iptal edilince iyi ki iptal edilmiş dedim. Böyleleri almasın, kazanmasın.
Sana indirimden haber veren o ve sadece 2 tane aldı.Anakart almıştım A520 anakartları 250 TL'den fakat bunlar iptal etmişler.
Kardeşim. Sen olsan en az 20 tane alırsın. Sanki sütten ak kaşık paşam.
Olabilir. En son ASUS A320M-F vardı sanırım, onu satacağım diyordu.2 tane almış sanırım imzasında A520 yazıyor biri gelip diğeri gelmedi mi? @246941
Evet.250 TL mi olmuştu?
Alamaz, satamaz. Kampanyalı bir üründen ticari kazanç sağlayamaz. Zaten bütün siteler belirtiyor.Adam neden suç işlemiş gibi davranıyorsun ki? Parası varsa 50 tane alır kime ne.
Vallahi kardeşim, ben APU sistemleri 2.2K'dan satarım. Eğer bu anakartlar gelseydi A520 anakartlar ile 2.2K satacaktım. Bana A320 anakart ile aynı fiyata maal oluyor.Eğer bir ürün çok büyük indirime girmişse satıcı bununla alakalı alış sınırı koyabilir. Ayrıca üründen ticari kazanç elde etme amacınız anlaşılırsa iptal etme hakları saklı tutar. 9 tane anakart almanın başka açıklaması olamaz. Çok iyi olmuş. Darısı diğer ölücülerin başına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.