Trendyol.com rezilliği

Makaleler
1
Geçen indirimlerde bir tane buharlı süpürge alayım dedim anneme 14 gün içinde kargoya vermediler. Sonrasında iade ettiler ve dalga geçer gibi 25 lira hediye çeki verdiler. İndirim bitince fiyatlar zaten 100-200 lira oynadı. Müşteri hizmetlerini aradım 25 lira kupon verdik dediler. Dedim lanet olsun hadi kuponu kullanayım. Kullanacağım kupon yok ortada. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini yok Trendyol uygulamasında gözüküyormuş kuponlar da internette sıkıntı oluyormuşta. Dedim hadi onu da indireyim. İndirdim orada da yok. Ondan sonra vazgeçtim. Şikayetvar'a yazdım şikayet olarak oraya da dönen yok. Bir daha alışveriş yapmayı geçtim. Reklamını bile görmek istemem.

Amazon'dan Prime ile 10 liraya kitap aldım bakın 10 liraya ne kargo ücreti verdim ne de bir şey. Diğer sabah kapımda oldu. Kablo aldım 10 liraya yine aynı şekilde geldi. Prime ile bir problem yaşadım müşteri hizmetlerine mail attım 10 dakika sonra dönüldü. Bundan sonra benim için Trendyol gibi kendilerinden haberleri olmayan siteler bitmiştir. Amazon'un kalitesi var iken diğer siteler tartışılmaz bile.

Süpürgenin akıbetini yazmayı unutmuşum. Trendyol'un 14 günde kargoya veremediği süpürge hızlı kargo ile gün içerisinde geldi.

1 Kere sıkıntı yaşadığınız için bırakalım mı?
Bir kere yaşamadım. Çok biliyormuş gibi her konuya aynı şeyi yazmaktan vazgeçin. Bir SSD aldım bir haftada vergiler kargoya. Bir tane flash bellek aldım 11 günde verildi kargoya.

Bir kere yaşamadım. Çok biliyormuş gibi her konuya aynı şeyi yazmaktan vazgeçin. Bir SSD aldım bir haftada vergiler kargoya. Bir tane flash bellek aldım 11 günde verildi kargoya.
Ailem ile ordan en az 20 kere alışveriş yapmışızdır hiç sorun yaşamadım sen yaşadın diye bırakayım mı?

Ailem ile ordan en az 20 kere alışveriş yapmışızdır hiç sorun yaşamadım sen yaşadın diye bırakayım mı?
1608732316037.png

Siz Trendyol adına çalışıyorsunuz sanırım. Ya da size ikramiye veriyorlar Trendyol'u her övdüğünüz ve diğer markaları kötülediğinizde. Eğer konu ile ilgilenmiyorsanız üstte takibi bırak butonu var ona basın ve bir daha bu konuya gelmemek üzere konudan ayrılın. Ben burada kendi deneyimimi anlatıyorum gelip bana "Sen bir kere sorun yaşadın diye alışveriş yapmayalım mı?" diyorsun. İlginç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı