Trendyol'dan alınan Apple saatin iadesi reddedildi

Geçen sene bir siteden apple watch 6 44mm almıştım. Aldığım günün gecesi ekranda sorun olduğunu farkettim . Bu durumu aldığım yere söyledim onlarda bana ürünün fabrika hatalı ürün olup olmadığını anlamak için apple yetkili servisinden Doa raporu çıkararmamı istediler . Bende bu raporu almak için iki farklı yetkili servise götürdüm ve rapor sayesinde ürünü iade edebildim.
 
Geçen sene bir siteden Apple Watch 6 44mm almıştım. Aldığım günün gecesi ekranda sorun olduğunu fark ettim. Bu durumu aldığım yere söyledim onlarda bana ürünün fabrika hatalı ürün olup olmadığını anlamak için Apple yetkili servisinden Doa raporu çıkararmamı istediler. Bende bu raporu almak için iki farklı yetkili servise götürdüm ve rapor sayesinde ürünü iade edebildim.

Bu süreç ne kadar sürdü?
 
Bu süreç ne kadar sürdü?
Doa raporunu çıkarmak için ilk gittiğim servisten raporu çıkarmam 1 saate yakın sürdü .Ben ek olarak başka servise de göstermek istediğim için yarın başka servise götürdüm . Buradan da raporu çıkarmam 1 saate yakın sürdü . Bu raporu ürünü aldığım sitenin gerekli yerlerine ilettim . İlettikten sonra ürünü kargolayarak iade işlemini gerçekleştirdim . Bu işlemler toplam 3 gün sürdü . ( Normalde daha kısa sürmesi gerekiyor fakat ben ilk raporu akşama doğru çıkarttım diğer raporu yarın sabah çıkarttım en son olarak raporu iletme aşamasını ise yarından sonra yapmış oldum . )
 
Son düzenleme:
Doa raporunu çıkarmak için ilk gittiğim servisten raporu çıkarmam 1 saate yakın sürdü. Ben ek olarak başka servise de göstermek istediğim için yarın başka servise götürdüm. Buradan da raporu çıkarmam 1 saate yakın sürdü. Bu raporu ürünü aldığım sitenin gerekli yerlerine ilettim. İlettikten sonra ürünü kargolayarak iade işlemini gerçekleştirdim. Bu işlemler toplam 3 gün sürdü. (Normalde daha kısa sürmesi gerekiyor fakat ben ilk raporu akşama doğru çıkarttım diğer raporu yarın sabah çıkarttım en son olarak raporu iletme aşamasını ise yarından sonra yapmış oldum. )

Cevapladığımız için teşekkür ederim. İçim rahatladı uzun sürer sanmıştım. İnşallah raporla ilgili sorun yaşamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı