Trojan için temiz kurulum gerekir mi?

Daha bu işlerde toyum, ama en sağlam korsan sitelerden birinde bir tane sanat programı kurmuştum, 15 tane virüs çıktı, hemen sildirdim, ardından 1 2 milyon tane trojan çıktı 😀

Korsan sitelerde çoğu virüslü olarak gözüküyor fakat, lisans programı çalıştıran programlar kuruyorsanız trojan olarak algılaması çok normal. Bir tanıdığım enerji projelendirme firmasında çalışıyor AutoCAD tamamen crack, şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamamışlar.

Korsan sitelerde çoğu virüslü olarak gözüküyor fakat, lisans programı çalıştıran programlar kuruyorsanız trojan olarak algılaması çok normal. Bir tanıdığım enerji projelendirme firmasında çalışıyor AutoCAD tamamen crack, şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamamışlar.
Dostum korsan ile sorun yaşamamak kelimesi siyah ve beyaz gibi, benden iyi biliyor olabilirsiniz ama bizzat bu işlerle ilgilendiğim için nacizane fikrimi belirttim, doğru olduğununda arkasındayım.

Hocam şimdi en temizi format mıdır yoksa Kaspersky'ım açık bilgisayarı kullanmaya devammı edeyim.

Dostum korsan ile sorun yaşamamak kelimesi siyah ve beyaz gibi, benden iyi biliyor olabilirsiniz ama bizzat bu işlerle ilgilendiğim için naçizane fikrimi belirttim, doğru olduğununda arkasındayım.

Bilgi göreceli bir kavram, senden çok daha tecrübeliyim gibi bir şey demedim. Korsan kullanılmamalı tabii ki de. Hemfikiriz sanırım bu konularda.

Hocam şimdi en temizi format mıdır yoksa Kaspersky'ım açık bilgisayarı kullanmaya devammı edeyim.

Tarama yaptırın, herhangi bir problem bulmazsa devam edebilirsiniz kullanıma.

Hocam encyrptlenmiş bir virüsü tespit etmek tabii ki de zordur.

Bypass olan virüsleri neden böyle bir insanın bilgisayarına sokmaya çalışsınlar ki hocam? Daha büyük şirketlerin çizilmiş projelerine musallat olmak varken :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı