Çözüldü "trojan:script/sabsik.fl.a!ml" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xraze

Hectopat
Bana dun Discord'dan link geldi tikladim kurdum sonra Defender uyari verdi ben de oradan kaldirdim sonra bir baktim benim Discord'dan herkese ayni mesaj gidiyor. Ben de virus taramasi yaptim 3 tane anti virus programi ile hiçbir şey cıkmadı. Bugün format attım flash bellek ile yine tarama yaptım 0 virüs. Acaba silinmiş midir? Ben bunu cok kafaya taktım hesplari girmeyi korkuyorum kart bilgileri çalınır diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Flash bellek ile onu halletim ama kesin silininiyor değil mi virüs formattan sonra.

Kaptığınız virüs basit bir virüs olduğu için silinmiştir hocam. Bazı virüsler kendini Windows dosyalarına saklıyor onlar için de Windows'u silip yüklemek gerekiyor. Ama kaptığınız virüs dediğim gibi bir şey değil içiniz rahat olsun şu an sıkıntı yok. Bu arada @enesxq arkadaşımıza mesajlarımızda bu kadar komik gelen şey nedir sormak isterim.
Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml adlı dosyayı menyo için indirdim Windows güvenliği daha kurmadan anında fark etti ve kaldırdı başka bir şey yapmam gerekirmi.

Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml adlı dosyayı menyo için indirdim Windows güvenliği daha kurmadan anında fark etti ve kaldırdı başka bir şey yapmam gerekirmi.

Eki Görüntüle 2532634

ekran görüntüm

bendede menyo da çıktı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-11 184103.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-11 184103.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-07-11 184103.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-11 184103.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Technopat Haberler