Trust GXT 383 Dion 7.1 İncelemesi

Reis üst mesajda bana bi driver linki vermiştin o olmuyor mu 383 modeli için.

Onu alt yorumdaki arkadaşa verdim 363 modeli için. Büyük ihtimal bu alet için özel bir driver söz konusu değil. Windows ses ayarlarından aygıtın ayarlarına girip baktın mı özelleştirmeleri var mı diye ?

yok olmuyor onu ındırdım fakat kurulum sonunda 363u takın dıyo
ama sunu soylemem gerekıse kulaklık cıdden harıka
drıverını sunu test etmekiçin arıyorum kumanda panelının ustunde chatın sesını acma-kapama oyun sesını-acma kapama ve bas titresimi acma-kapama potları mevcut fakat Skype'la oyuna gırdıgımde sadece chat potu aktıf oluyo dıerlerı pasıf konumda driveri varsa bunu degıstırmek mumkun mu onu merak edıyorum

Son düzenleme:

USBlerinde sıkıntı olabilir. Diğer dediğini ise anlamadım.

Reis peki 2.0, 5.1 ve 7.1 arasında geçiş yapabiliyormuyuz. Yani PUBG oyununda 2.0'ı kullanıyorum ancak film izlemeye geçtiğimde 5.1'e geçiyorum sorma sebebim budur.

Reis peki 2.0, 5.1 ve 7.1 arasında geçiş yapabiliyormuyuz. Yani PUBG oyununda 2.0'ı kullanıyorum ancak film izlemeye geçtiğimde 5.1'e geçiyorum sorma sebebim budur.
usblerde sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama 5.1 olayını drıverını bulamadıgım ıcın deneyemedım usb baglantısı ıcın ara bır aparatı var uzerındekı butona basınca sterıo veya 7.1 oluyo 5.1 gecısı yok aparatta
USBlerinde sıkıntı olabilir. Diğer dediğini ise anlamadım.
yanı komanda panelındekı 3 potdan sadece bırısı calıyo oda hem skypeyı hemde oyunun sesını arttırıp azaltıyo

Dayanamadım ben de aldım. Kutudaki düğme açıp kapatıyor 7.1 bu arada. Yeşil stereo, mavi 7.1 demek.

Kaç tl'ye aldın reis uçtu gitti fiyatlar.

Harbi uçtu fiyaltar. N11 de gamekstra son ürünün fiyatını güncellemeyi unutmuş 310 liraydı. Almak istiyorsan smallman.com.tr diye küçük adam kırtasiye adlı bir mağaza var ankaradan gönderim yapıyor. Orayı araştırırken keşfettim 290 lira fiyat biçmişti en son.

yanliş hatırlamiyo isem 300 cıvarıydı cok kullanamadım zati kendime die aldim kuzenim tarafından "ver bakıyım yengen uyurken ben kullanırım bunu" cumlesınden sonra el konuldu kulaklık playstation ve xbox baglantısı da mevcut oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…