TT abonesi olmayanın fiber isteme hakkı var mıdır?

Adamlar müstakil eve Fiber getirmişler;

Dostum müstakil olması fiber gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Genelde belirledikleri sokaklar üzerinde fiber dönüşümü yapıyorlar veya yeni sitelerde.

Dostum müstakil olması fiber gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Genelde belirledikleri sokaklar üzerinde fiber dönüşümü yapıyorlar veya yeni sitelerde.
Ben 1,5 ay önce dilekçe verdim geçenlerde BTK üzerinden de yazmıştım böyle cevap verdiler;

Söz konusu lokasyon için gerekli projenin oluşturulduğu, fiber altyapı dönüşüm çalışmalarının devam ettiği ancak çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.

Ben 1,5 ay önce dilekçe verdim geçenlerde BTK üzerinden de yazmıştım böyle cevap verdiler;

Söz konusu lokasyon için gerekli projenin oluşturulduğu, fiber altyapı dönüşüm çalışmalarının devam ettiği ancak çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.
Çalışma yapan bir ekip yoksa çokta ciddiye alma mesajı.

TT yetkililerine mail atabilirsin de uğraşırsın biraz.

Az once dilekceyide verdim baska bir kagitta doldurdum umutlu gibi zaten adres ulasmis CİMER'den vs direk soylediler sokakgi soyleyince No'yu.

TT yetkililerine mail atabilirsin de uğraşırsın biraz.

Dün ilk kez aradım ve planlama biriminde olup tüm maliyetler hesaplandıktan ve proje çizildikten sonra müdürlükten izin alıncağından bahsetti daha sanırım işin çok başındayız umarım müdürlük onay verir ve işlemler başlar çünkü az önce bile bakır altyapının zararlarının acısını çektim, 200 ms sabit Valorant oynamak nedir arkadaş, bu işlemler hangi sırayla gidiyor hocam bilginiz var mı proje-izin devamı gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı