TT'de 100 Mbps'ye 225 TL verilir mi?

Ben de zaten TurkNet ve Millenicom arasında gidip geliyorum ama burada TurkNet temsilcilerine soru sorup sorunlarımı anlatabilmem büyük bir artı. Yani demek istediğim TurkNet müşterisi ile daha fazla ilgileniyor sanırım. Taahhütsüz olması da gayet hoş.

Hocam konudan bağımsız GigaFiber isteyin evinize belki gelir. Ne olduğunu bilmiyorsanız 1000 Mbps download ve upload veriliyor ve 140 TL. GigaFiber İstiyorum — TurkNet

Maalesef boş port olmadığı için farklı bir ISS'ye geçemiyorum. Bu yüzden paketimi eğer destekliyorsa arttırmayı düşünüyorum ki muhtemelen destekliyordur çünkü portlar dolmadan önce altyapı sorgulaması yaptığım zaman TurkNet, Millenicom gibi yerlerde 100 Mbps'ye kadar desteklediğini gördüm. Fiyatları bayağı bir uçuk yani 50 Mbps 195, 100 Mbps 225 TL. Beklemekten çok sıkıldım artık. Sizce paket arttırmaya değer mi?
Kesinlikle verilmez Turknet gibi sağlayıcıları düşün aynı altyapı üzerinden daha ucuz hizmet sağlıyolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle verilmez Turknet gibi sağlayıcıları düşün aynı altyapı üzerinden daha ucuz hizmet sağlıyolar.
Aynı altyapı derken yani yine ADSL mi kullanmak zorundayım?

2-3 ayda bir kesilme vukuatı yaşıyorum, onun dışında problem yok 47-48 alıyorum.
Hızın tamamını vermesi artı yönde ama fiyatı gerçekten çok fazla.

Yeni geçeceğin ISS'ye abonelik taşıma yaparsan portun kaybolmadan, aynı port üzerinden işlem sağlarsın. Yani sorun olmaz. Bende de aynı şekilde alt yapı gözükmüyordu, ben taşıma yaptım sorun yok.
Hocam altyapı aynı mı kalıyor yoksa değişebiliyor mu? Yani taşıma ile ADSL'den Fibere geçmem mümkün mü?

Hocam altyapı aynı mı kalıyor yoksa değişebiliyor mu? Yani taşıma ile ADSL'den Fibere geçmem mümkün mü?

ADSL ise ADSL, VDSL ise VDSL, fiber ise fiber de kalırsın. ADSL'de port sorunu olacağını düşünmüyorum. VDSL'de port yoktur yoksa.

Alt yapın varsa tabi fibere geçersin.

ADSL ise ADSL, VDSL ise VDSL, fiber ise fiber de kalırsın. ADSL'de port sorunu olacağını düşünmüyorum. VDSL'de port yoktur yoksa.

Alt yapın varsa tabi fibere geçersin.
Portlar boşken altyapı sorguladığım da Fiber altyapı görünüyordu ancak şuan direkt altyapım yok görünüyor. Yani ADSL'den Fibere geçemem mi diyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı