TTNET mi Superonline mı?

Uncl3Drew

Hectopat
Şu anda TTNET kullanmaktayım. 50Mbps 220 TL. Superonline ise eğer geçersek 50 Mbps 140 TL olacak. Büyük ihtimal kocaman bir fiyat farkı olduğundan Superonline geçeceğim ama merak ettiğim bir konu var. TTNET 50Mbps'den 48Mbps veriyordu. Superonline'da 50Mbps'den bu miktar kadar verir mi veya ping daha farklı olur mu?

Ben superonline kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum. Hatta şu an iss olarak vodafone.net kullanıyor olsam bile alt yapı sağlayıcım yine superonline. Sorunsuz şekilde 100mbit hız alabiliyorum. Bence vodafone.net ile superonline altyapısı sağladığı bir bölgede iseniz görüşün derim. Superonlinedan daha ucuza internet veriyorlar çünkü.

Kusura bakmayın ama okurken güldüm, elimde olan bir şey değil. TürkNet'te 75 Mbps internete 95₺ veriyorum. Lütfen ülkece 2 tane ISS olmadığını öğrenebilir miyiz? Niye bu adamlardan hizmet almaya mecbursunuz? Yok kardeşim illa ikisinden birini alacağım diyorsan hangisi ucuzsa onu al elbette.

Son düzenleme:
TTNet 50 mbps 120 TL yazıyor sitelerinde. VDsl mi, fiber mi?
TTnet 16 mbps kullanıyorduk. Sonra 50mbps'e yükselttik taahütten çıkmadan. Telefonda 120 TL demişlerdi ve 2 aydır 120 TL ödüyorduk. Ancak bu ay bir anda 220 TL fatura çıkardılar aradığımızda o yeni kullanıcılar için 220 TL diye anlaşmıştık dediler. Ses kayıtlarını bulmaya çalışıyorlardı ki tabi ki geri dönüş yapmadılar.

O kadar verebilecek paranız varsa, neden o firmalarda can çekişiyorsunuz?
1608302789751.png

Buyrun, Millenicom.
Altyapınız varsa, direkt geçin.

Kusura bakmayın ama okurken güldüm, elimde olan bir şey değil. TürkNet'te 75 Mbps internete 95₺ veriyorum. Artık ülkece lütfen ama lütfen yalvarıyorum 2 tane ISS olmadığını öğrenebilir miyiz? Niye bu adamlardan hizmet almaya mecbursunuz? Yok kardeşim illa ikisinden birini alacağım diyorsan hangisi ucuzsa onu al elbette.
Ben vodafone.net kullanıcısı olarak 100mbit sınırsız internet hizmetine aylık 80 tl ödüyorum. Şu an 3 pc aktif olarak neti kullanırken aldığım hız değerleri şu şekilde.
1608302848188.png

Haklısınız 2 tane servis sağlayıcıya takılı kalmaya gerek yok ama nihayetinde bir çok firma başta TTnet olmak üzere superonline ve vodafone alt yapısını kullanıyor.

O kadar verebilecek paranız varsa, neden o firmalarda can çekişiyorsunuz?
Eki Görüntüle 788163
Buyrun, Millenicom.
Altyapınız varsa, direkt geçin.
Arkadaşımla evimiz bitişik. Onlar millenicom kullanıyordu ve gerçekten ucuz veriyorlardı ancak çok problem çıkıyordu. En sonra bir arıza oldu ve tamir için 1 ay sonraya süre vermişler ve çok ilgisizlermiş. Onlar da hemen TTnet'e geçtiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı