TTNET mi Superonline mı?

Haklısınız 2 tane servis sağlayıcıya takılı kalmaya gerek yok ama nihayetinde bir çok firma başta TTNET olmak üzere Superonline ve Vodafone alt yapısını kullanıyor.

Çoğu kişi TTNET bakır kablo altyapısını kullanır sizin dediğiniz fiber anladığım kadarıyla. Benim altyapım da TTNET VDSL ancak istersem TürkNet'ten hizmet alırım istersem Süperonline'dan vs vs. İnsanların aynı hizmete daha fazla para vermesini anlamıyorum şaka gibi ya adam benden kötü internet hızı alıyor benden çok para veriyor.

Çoğu kişi TTNET bakır kablo altyapısını kullanır sizin dediğiniz fiber anladığım kadarıyla. Benim altyapım da TTNET VDSL ancak istersem TürkNet'ten hizmet alırım istersem Süperonline'dan vs vs. İnsanların aynı hizmete daha fazla para vermesini anlamıyorum şaka gibi ya adam benden kötü internet hızı alıyor benden çok para veriyor.
Aynı ya da daha kötü hizmet için fazla para verilmesi konusunda sonuna kadar haklısınız. Tam anlamıyla piyasadaki servis sağlayıcılar araştırılmalı f/p olarak hangisi en iyi hizmeti veriyor ise o satın alınmalı. Evet benim dediğim kısım fiber için birbirlerinin alt yapılarını kiralayarak kullanma kısmı. Enteresan şekilde kiralayan hat sahibinden daha ucuza satabiliyor.

Enteresan şekilde kiralayan hat sahibinden daha ucuza satabiliyor.
Konu biraz dağılacak konu sahibi kusura bakmasın ama onun nedeni Türkiye'nin yasaları ve BTK'nin belirlediği kural. TTNET ve Süperonline şu an istese bile TürkNet'ten ucuza internet vermez çünkü TürkNet daha küçük bir firma o zaman rekabet edemeyip batar. Ha bu benim umurumda değil, gidip hayrına Süperonline kullanmayacağım yasalar düşük fiyat vermesini engelliyormuş deyip :D

Superonline bir saniye gecikirsen 30-40 lira kesme parası alır ve önceden uyarı da vermez.
Başka yere taşınırsan hattı yoksa bütün her şey boşa gider.
Sorun olduğunda ilgili kimseyi bulamazsın, falanı ara, filanı bekle gibi savmalarla günlerce uğraşırsın.
Bence az olsun temiz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı