TTNET rezilliği

Ben ise TurkNet aboneliğimi sonlandırmak için 25.01.2022 günü dilekçe verdim. Birkaç güne kadar iptal olacak. Türk Telekom'a geçeceğim. Nedeni ise benim gözlemlediğim kadarıyla yurt içi ve yurt dışı en iyi ping veren ISS Türk Telekom. Yıllar evvel Türk Telekom kullanıp 3 yıl kadar TurkNet kullandığımda bunu tecrübe etmiş oldum.
 
İlk önce TurkNet deneyeceğim. Çünkü omurga sistemi iyi. Üstelik IPv6 protoköl seçeneğide var. Umarım ben de aktif oluyordur. Bakalım. Olmazsa da direkt Comnet tercih edeceğim. Büyük ihtimal ikisinden birisi olacak. Bunlarda olmazsa Millenicom :D
Türknet geçersen kodumu verebilirim 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanırız.
 
Dün Twitter Telekom CEO'suna yazmıştım. Bugün beni TTNET temsilcisi aradı. Boş boş konuştu. Görende sanır bir şeyleri anlayarak konuşuyor. Kısacası karşımda ki kişi bana "Sizin ilk çıkış noktanızı batıya yönlendiremeyiz" dedi. Bir de dalga geçer gibi bana doğu da bulunan başka il isimleri saydı, ve o il de bulunan kullanıcıların ilk çıkış noktası olan sunucularını söyledi. Hepsi normal şekilde batı tarafına rotasyon yapıyor. Ben de güldüm "dalga mı geçiyorsunuz benimle, anlamadınız mı beni" diye sordum. Bu rotasyonun neresi normal dedim, kendi ağzınızla bana saydınız ve saydığınız tüm illerin ilk çıkış noktası batı yönüne doğru yapıyor...Sonra hanım efendi sinirlendi "ben şikayetinizi oluşturdum. başka sorununuz var mı" dedi. Bir de anlamıyor ısrarla "siz Diyarbakır istiyorsunuz ilk çıkış noktanızı ama bu olamaz" diyor. Kıt mıdır nedir, ben Diyarbakırdan örnek veriyorum. Batı yönünde bana yakın hangi il varsa o il çıkış noktam olsun diyorum ama yok anlamıyor. Bu ne rezilliktir ya! Gerçekten şaka gibi. Kimse bana bu sistemin neden böyle olduğunu anlatmıyor. Saçma sapan arıza kaydı oluşturalım diyorlar. Paramız ile rezil oluyoruz.
 

Geri
Yukarı