TTNET Upload Hızı Sorunu

sangarius

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E/E Software Engineer
24 Mbps limitsiz internet paketi kullanıyorum. Ev telefonum var. Upload hızım Speedtest'te 0.3 Mbps'i geçmiyor. Altyapımda herhangi bir problem olduğunu düşünüyorum. Evde interneti odalara dağıtan bir Switch mevcut bilgisayarlarıma bağlantıyı lan kablosuyla yapıyorum. Aradığımda sorun yok modeminizi resetleyin falan diyorlar böyle bir sıkıntı yaşayıp çözebilen var mıdır? Değerler şu şekilde;

LGdwXL.png

y8Rb7l.png

Modemi de 1 ay önce yeni aldım Türk Telekom yüksek hızlı modem.

Ben de aynı problemi yaşıyorum 16 download var ama upload 0.60 bazen 0.40 civarı, tam olarak ne yapıp ne demem gerekiyor aradığımda ?
Bugün 5. ye aradım, upload hızınız 300 kbps gözüküyor dedi, zaten tarifeniz bu şekilde dedi. Ben de tarifemi yaparken bana minimum 4 Mbps alacağım söylendi dedim, şuan aldığım 10 da 1 i şeklinde söyledim. DSL bağlantınızı resetlememizi ister misiniz dedi. Olur dedim biraz bekledik internet gitti geldi tekrar hız testi yaptım şuan 6 Mbps alıyorum. SNR Margin değerinden de bahsettim onu da kontrol ettiler. Sanırım iss'le konuşurken bilgili bir izlenim bırakmak gerekiyor diğer aradıklarımda modem resetletip hattınız normal diyip geçiştirmişlerdi beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı