Ttnet Yalın ADSL Hızı Nasıl?

53973

Megapat
Arkadaşlar TTNET'le bugün bütün baglarımızı kestik. Aslında başka şeyler oldu da konuyu çok açmaya gerek yok. Yalın ADSL önermişler kadının söyledigine göre Fibernet'in bir altıymış ve şöyle bir iddada bulunmuşlar.
"1080P filmi anında açmazsa bütün sözleşmelerinizi fesedicem"yani bir manada kendisi kapattırmış olacak. Benim de aklıma yattı ama tek bilmedigim Yalın ADSL ? Yarın konuşmaya gidecegiz büyük bir TTNET şubesi var. Kullanan varsa veya bilen varsa hızları nasıl ? Upload ve download hızları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalın ADSL demek telefonsuz internet demek. Yani ev telefonu olmadan da evine internet bağlatabilirsin. Hız açısından fark yok. Her ne kadar telefonsuz internette deseler her ay "internet erişim ücreti" adı altında o telefon parasını senden çıkarıyorlar.

Arkadaşlar TTNET'le bugün bütün baglarımızı kestik. Aslında başka şeyler oldu da konuyu çok açmaya gerek yok. Yalın ADSL önermişler kadının söyledigine göre Fibernet'in bir altıymış ve şöyle bir iddada bulunmuşlar.
"1080P filmi anında açmazsa bütün sözleşmelerinizi fesedicem"yani bir manada kendisi kapattırmış olacak. Benim de aklıma yattı ama tek bilmedigim Yalın ADSL ? Yarın konuşmaya gidecegiz büyük bir TTNET şubesi var. Kullanan varsa veya bilen varsa hızları nasıl ? Upload ve download hızları?
Hızı berbattır. SüperOnline var ise, şiddetle SüperOnline tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı