TTNET'ten Netspeed'e geçmek

Henüz bağlantınız yoksa TTNET'le olan sözleşmenizi iptal edin bence. Bulunduğunuz bölge internet açısından sorunluysa TTNET ya da Netspeed farketmez. TTNET aboneliğiniz başladıktan sonra aynı port kullanılarak geçiş sağlanıyor Netspeed tarafından. Benim bulumduğum bölgede uzun sürmedi ancak sizde durum farklı olabilir. Benim tavsiyem doğrudan Netspeed'e başvurun. İnternet henüz bağlanmadıysa sözleşmeyi iptal edebilirsiniz. Hizmet almadığınız için cayma bedeli talep edemezler.
Şöyle hocam TTNET diğer İSS'lere port vermiyor. Bunu çalışanları da bizzat söylüyor TTNET yeni abonelere öncelik veriyor başka bir İSS'ye başvuru yapsam dahi port alamazlar yani ben TT'den bile aylardır port alamadım hesabını sen yap. O yüzden önce TT'den bağlatıcam ondan sonra Netspeed'e geçiş yapmayı düşünüyorum ancak tanıdığım birkaç kişi geçiş yaptığın zaman TT elemanlarının gelip portu elinden aldığını söyledi yani dedikleri gibi internet kesilmeden geçiş yapılmıyor diyorlar. Burası sıkıntılı bir bölge olduğu için o portu da 1 gün içinde hemen başkasına devrederler sırada bekleyen çok fazla kişi var. Siz geçiş yaparken portu almadılar mı? Çünkü şuan TT'nin ve birçok kişinin söylemi geçiş yapmak için yeni bağlantı yapılması gerektiği yönünde. Diğer bağlantı iptal oluyormuş.
 
Son düzenleme:
Siz geçiş yaparken portu almadılar mı?
Bulunduğum bölgede geçtiğimiz 2 sene içerisinde abone artışı oldu. Ondan önce abone sayısı çok azdı. Mevcut durumda da port sıkıntısı yok. Zaten hat sorunlarının çoğu talep az olduğu için oluyordu bugüne kadar. O nedenle ben geçiş yaptığımda kullandığım port değişmedi. Anlattıklarınıza göre sizin işiniz çok zor görünüyor. Tecrübe etmeden bilemezsiniz ne olacağını.
 
Peki neden millenicom değil?
Geçiş yapmayı ilk düşündüğüm zamanlar 5-6 Mbit üzeri alamıyordum. Tek seçenek 8 Mbit'e kadar 44 TL ücreti olan Netspeed paketiydi. Millenicom vb. bir iki firma daha tek fiyat verip altyapının desteklediği hızı veriyor. Şu an yine durum çok farklı değil.
 
Ttnet netspeed geçtim daha ucuz diye % 50 ila %5 loss oluyor hep ne oyun oynatıyor ne de canlı birşey izletiyor sakın geçmeyin 16 mbit kullanın ttnet de kalın daha iyi
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı