Tüketici hakem heyeti kararı sonrası yapılması gerekenler

Yusuf islam68

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2019
Mesajlar
285
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Güvenlik
Yaklaşık 5 ay önce telefonum 2. kez aynı arızayı verdigi için değişim istedim ama yapmadılar bende tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve kazandım şimdi karar 28.08.2023 tarihinde verilmiş ama ben her gün e-Devlet'ten baktıgım halde görünmüyordu bugün baktıgımda karar yazısı göründü kararı açtıgımda 31.08.2023 günü karar verilmistir diyor şimdi 15 gün itiraz hakkı bitmişmi bilmiyorum ve telefonu nasıl alacagımızla ilgili hiçbir yönlendirme yok neyse ki bilirkişinin telefonu bende vardı ve mesaj attım eve teblig gelecek mi diye oda bana gerek yok o karar teblig yerine ğecer onunla gidip işleminizi yapabilirsiniz dedi ve şikayet edilen yerden işlem yaptırın dedi yani buradan güncel dijital teknoloji ürünleri - Xiaomi Türkiye distribütörü bende burayı aradım bir bayan çıktı telefona bize THH'nin kararı düşmemiş size email adresi vereyim kararı bize atın işlem başlatalım dediler daha email atmadım bu işler böyle mi oluyor anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Ben de aynı durumdayım. Cihazım iki kere ekran arzası yaptı ve daha 4 aylık bile değil. Apple eski apple değilmiş bilgisayarımı 4 kere değişmişlerdi çok iyi hizmet veriyorlardı şimdi bozmuşlar. Bilir kişi işi nasıl oluyor? Fatura babamın üstüne ben reşit biri olarak gidip bilir kişiyle buluşabilir miyim? O süreç nasıl işliyor?
 
Ben de aynı durumdayım. Cihazım iki kere ekran arzası yaptı ve daha 4 aylık bile değil. Apple eski Apple değilmiş bilgisayarımı 4 kere değişmişlerdi çok iyi hizmet veriyorlardı şimdi bozmuşlar. Bilir kişi işi nasıl oluyor? Fatura babamın üstüne ben reşit biri olarak gidip bilir kişiyle buluşabilir miyim? O süreç nasıl işliyor?

e-Devlet aracılığı ile başvuru yapabiliyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı